Nyhetsmail Systemstöd mars

Här kan du läsa mer om Kunddag den 26 april, Systemstöd korat till en av Sveriges Bästa Företag och vi välkomnar en ny Jeeveskonsult till Systemstöd.


Kunddag 26 april - Anmäl dig nu!

Den 26 april genomförs den årliga Kunddagen i Science Tower, Kista. Vi inleder med lunch kl.12.00 och sedan följer ett program med fokus på:

Kundpresentation Hälsokostcentralen
HKC berättar om erfarenheter från sitt byte av affärssystem och sin förändringsprocess.

Beslutsstöd
Om tillgång till information för enskilda och till alla medarbetare i syfte att effektivisera processer och stimulera egna initiativ.

Webblösningar med Jeeves
Nyheter i vår webbplattform integrerad med Jeeves. Visning av e-handel, tid- och utläggsrapportering på webb, smartphone med mera.

Jeeves ERP
Tips & fix i Jeeves och nyheter i senaste versionen.

Molnet, vad är det på riktigt?
Skillnader mellan olika "moln" och om hur Washtec valde driftplattform för sitt Jeeves affärssystem.

Integrationslösningar
Beskrivning av ett kundcase där integrationslösningar är direkt avgörande för ny verksamhet och nya affärer.

Anmälan och mer information här >


Systemstöd en av Sveriges Bästa Arbetsplatser

Great Place To Work® ett internationellt organisationsutvecklingsföretag korade den 16 mars Sveriges Bästa Arbetsplatser 2016. Systemstöd deltog för andra året och korades till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2016 i kategorin små organisationer. Från förra årets 11:e plats tog vi oss i år upp till en tredjeplats! 

Great Place To Work


Ny Jeeveskonsult

Younas Negasi En ny "kompetent kompis" och Jeeveskonsult har börjat på Systemstöd.

Vi hälsar Younas Negasi varmt välkommen till Systemstöd i Linköping. Younas har många års erfarenhet inom utveckling av affärskritiska systemlösningar i Jeeves ERP och lösningsarkitekt i både Sverige och USA.

Läs mer om våra Jeeveskonsulter här >


Kundenkät

Din åsikt är viktig för oss! Vi behöver din återkoppling för att hela tiden kunna förbättra våra produkter, tjänster och agerande. Vad du tycker är avgörande för oss och en viktig del i vårt förbättringsarbete. Därför kommer vi senare i vår att skicka ut en Kundenkät per e-mail. Har du redan idag någon akut åsikt du vill förmedla - kontakta oss här >


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.