Promosoft och Nils Ahlgren


Byggmaterialgrossisten Nils Ahlgren AB har valt SOLO som sitt system för lagerstyrning.


Det implementerades under våren 2010

– Vi valde mellan två olika leverantörer, men fastnade för Promosofts lösning därför att deras system var mer komplett och lättarbetat, kommenterar inköpschef Leif Lindgren.

– Vi har stora säsongsvariationer på många av våra artiklar och tänker använda SOLO för att styra och optimera våra inköp.

Företaget Nils Ahlgren

Nils Ahlgren AB är ett grossistföretag för bygghandeln, men erbjuder också heltäckande lösningar för områdesskydd till industrier och övriga anläggningar. Ahlgrens ägs av Skyllbergs Bruks AB som också är företagets största och äldsta leverantör av infästningar. Skyllbergs Bruks AB har bearbetat järn sedan 1346.

Systemstöd

Systemstöd Sverige levererar kompletta affärssystemlösningar. Deras lösningar representerar flertalet branscher där de besitter omfattande erfarenhet och kompetens - exempelvis inom industri, produktion, logistik, handel, tjänsteföretag och projektstyrda organisationer. Samtliga lösningar baseras på Jeeves Universal som genom sin rika funktionalitet och anpassningsbarhet visat sig kompetent nog för att tillgodose deras kunders krav.  Systemstöd Sverige finns representerad i Stockholm, Linköping, Jönköping och Örebro. 


Leif Lindgren, Inköpschef, Nils Ahlgren

– Vi har stora säsongsvariationer på många av våra artiklar och tänker använda SOLO för att styra och optimera våra inköp.

Läs mer om Nils Ahlgren >

Läs mer om SOLO från PromoSoft >Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.