Om oss

Vi kan analysera, designa, utveckla, optimera, konsolidera och sköta drift och förvaltning av ditt affärssystem. Med lång erfarenhet, stor yrkesskicklighet tar vi oss an olika typer av utmaningar kring verksamhetsutveckling med IT som stöd. Här läser du mer om oss. 


Systemstöd 

Om Systemstöd

Vi är ledande leverantör av affärskritiska system och systemlösningar baserade på affärssystemen Sage X3 och Jeeves ERP inom definierade branscher i Sverige.

Läs mer

IT 

Nyheter

Här samlar vi nyheter från och om olika systemstöd. Allt nytt kring nya företag som valt att samarbeta med oss, senaste versioner av olika programvaror och framgångsrika kunder.

Läs mer

Kontor 

Våra kontor

Våra kontor runt om i Sverige. Vi finns i Stockholm, Jönköping, Linköping och Örebro.

Läs mer

Medarbetare 

Medarbetare

Idag är vi 35 medarbetare (kompetenta kompisar) som arbetar på Systemstöd i Stockholm, Linköping, Jönköping och Örebro. Här hittar du mer om oss och våra kontaktuppgifter.

Läs mer

Svergies bästa arbetsplats 

Sveriges bästa arbetsplats

Vi drivs och motiveras av att skapa värde, mening och utveckling av gemensamt uppställda mål. Det gäller både internt och tillsammans med kunder och samarbetspartners.

Läs mer

Lediga jobb 

Lediga jobb

Vi på Systemstöd söker kontinuerligt efter nya kollegor till något av våra kontor i Stockholm, Linköping, Jönköping eller Örebro. Är du vår nya kompetenta kompis?

Läs merDu använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.