Om oss

Vi kan analysera, designa, utveckla, optimera, konsolidera och sköta drift och förvaltning av ditt affärssystem. Med lång erfarenhet, stor yrkesskicklighet tar vi oss an olika typer av utmaningar kring verksamhetsutveckling med IT som stöd. Här läser du mer om oss. 


Systemstöd 

Om Systemstöd

Vi är ledande leverantör av affärskritiska system baserade på Sage X3, Visma.net, Jeeves ERP och HansaWorld.

Läs mer

IT 

Nyheter

Här samlar vi information och nyheter som berör Systemstöd eller någon av våra kunder.

Läs mer

Kontor 

Våra kontor

Vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Linköping och Örebro.

Läs mer

Medarbetare 

Medarbetare

Idag är vi +40 medarbetare som arbetar på Systemstöd i Stockholm, Göteborg, Linköping, Jönköping och Örebro. Här mer om oss och våra kontaktuppgifter.

Läs mer

Svergies bästa arbetsplats 

Sveriges bästa arbetsplats

Vi drivs och motiveras av att skapa värde, mening och utveckling av gemensamt uppställda mål. Det gäller både internt och tillsammans med kunder och partners.

Läs mer

Lediga jobb 

Lediga jobb

Vi söker nya kollegor till våra kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping, Jönköping eller Örebro. Är du vår nya kompetenta kompis? Läs mer och ansök!

Läs merDu använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.