Integritetspolicy
Aktiebolaget Systemstöd Sverige


Systemstöd respekterar din integritet och rätten att ha kontroll över dina personuppgifter. Vi kommer att vara öppna med vilken information vi samlar in och varför, och vi kommer skydda den på ett så säkert sätt som möjligt.

Insamling av information

Vi samlar in information från dig eller kan komma att registrera dina personuppgifter i samband med:

– När du fyller i ditt namn, adressuppgifter, din e-postadress eller ditt telefonnummer på någon av våra webbplatser.
– Om du kontaktar oss via e-post, via telefon, våra webbplatser och social media.
– Om du anmäler dig till något av Systemstöds nyhetsbrev.

Dessutom tar vi automatiskt emot och sparar information från din dator och webbläsare, inklusive din IP-adress, uppgifter om programvara och hårdvara och den begärda sidan.

Insamling med samtycke

Genom att du fyller i ett samtyckesformulär på någon av våra webbplatser (t.ex. prenumerera på nyhetsbrev, ta del av erbjudanden mm.) så samtycker du till att dina personuppgifter (ex. ditt namn, telefonnummer och e-postadress) får användas i marknadsföringssyfte för den tjänst som exponeras i anslutning till där du ombeds fylla i dina personuppgifter.

När du besöker vår hemsida samtycker du även till att vi får lägga cookies. Sådana cookies följer dig och ditt surfbeteende i syfte att kunna erbjuda dig marknadsföring som baseras på ditt beteende.

Användning av information

Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

– Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
– Tillhandahålla anpassade annonser
– Förbättra vår hemsida
– Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
– För att kontakta dig via e-post eller post om erbjudanden, kampanjer eller tjänster som vi tror kan vara av intresse för dig, observera att du när som helst kan tacka nej till denna marknadsföring;
– Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning

Utlämnande till tredje part

Vi är de enda som äger informationen som samlas in på Systemstöds webbplatser. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke.

Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredje part som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Informationsskydd

Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter. Vi använder oss av avancerade krypteringsmetoder för att skydda känsliga uppgifter som överförs över internet. Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information. De datorer/servrar som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker miljö.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.

Avsluta prenumeration

Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande.

Länkar till andra webbplatser

I händelse av att vår webbplats innehåller länkar till tredje parts webbplatser, hemsidor, eller material publicerat hos tredje part, är dessa länkar endast för informationssyfte. Eftersom Systemstöd saknar kontroll över innehållet på dessa webbplatser eller dess material ansvarar vi därför inte för dess innehåll. Systemstöd ansvarar inte heller för skador eller förluster som skulle kunna uppstå vid användning av dessa länkar.

Samtycke

Genom att använda någon av våra webbplatser godkänner du vår integritetspolicy.
Observera att du närsomhelst kan återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss. 
Du kan när som helst avstå från att ta emot marknadsföringskommunikation från oss genom att kontakta oss eller genom att avregistrera dig från vidare kommunikation i e-post som vi skickar dig. 

Behandlingen sker enligt gällande lagstiftning och innebär att personuppgifter inte bevaras under en längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen. Företaget kommer att lagra dina personuppgifter så länge du är kund hos oss. I marknadsföringssyfte används inte information som är äldre än 4 år. Detta innebär rent praktiskt att uppgifter gallras ut då de inte längre är aktuella eller nödvändiga för analyser eller direktmarknadsföring för de ändamål som de har samlats in för. Viss information kan behållas längre då det krävs pga andra lagkrav, som exempelvis bokföringslagen. Vid all hantering av personuppgifter iakttas alltid hög säkerhet och sekretess.

Så här kontaktar du Aktiebolaget Systemstöd Sverige

För ytterligare information om personuppgiftshantering eller om du har frågor, är du välkommen att kontakta oss på:

Aktiebolaget Systemstöd Sverige (org. nr. 556122-0798)

Torshamnsgatan 28A, 164 40 Kista

Telefon: +46 8 586 142 00

E-post: info@systemstod.se


Policyn antagen 2018-05-20

Ledningen på Aktiebolaget Systemstöd Sverige



Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.