Kundberättelser

Vi har installerat affärssystem hos cirka 250 företag i 15 länder inom främst logistikproduktion och projektinriktad verksamhet. Här läser du mer om några av våra kunder.


Hansen Racing

Hansen Racing är Sveriges äldsta och största företag specialiserat på import av reservdelar till USA-bilar, truck, vans, och marinmotorer. Företaget erbjuder ett komplett sortiment av bildelar, marindelar, avgassystem, truck & van delar och verktyg från USA:s mest kända tillverkare, från original till eftermarknad. Hansen Racing är även generalimportör av Gulf olja i Sverige.

Läs mer

Strandberg Guitars

Allt började 2007 då Ola Strandberg som hobby byggde en ergonomisk gitarr, vilket väckte allmänhetens intresse. Verksamheten växte från hobby till affärsrörelse och 2012 grundades företaget Strandberg Guitars AB. 2014 grundlades regelrätt serieproduktion och idag har Strandberg Guitars ett 20-tal distributörer i Asien, Sydamerika och Europa.

Läs mer

Pocketgrossisten

Ozonetech har specialiserat sig på att ta bort föroreningar från luft och vatten på ett miljövänligt och hållbart sätt. Företagets lösningar används många branscher, från industri, kommunala verksamheter och fastigheter till läkemedel, restauranger och sjukhus. Ozonetech har en global verksamhet där deras produktion, FoU, konstruktion och testning sker vid huvudkontoret i Stockholm.

Läs mer

Piab

Piab är idag en tung användare av Jeeves affärssystem och använder alla delar av Jeeves ERP i sin verksamhet idag. När koncernen växt internationellt och Piab tagit över återförsäljare i olika länder, har Jeeves lösning för transaktionshantering mellan bolagen i Piabs verksamhet – Jeeves ICT –varit nyckeln till en lyckad integrering av verksamheten i Europa och Asien.

Läs mer

SRB Gruppen

Verksamheten har sedan 1995 haft en stark tillväxt. Den årliga genomsnittliga omsättningsökningen har varit ca 25 %. Merchandisetjänsterna levereras av 350 konsulenter som ser till att livsmedelsproducenternas produkter får önskat utrymme i livsmedelsbutikerna. Under 2011 genomfördes ca 200 000 uppdrag på 600 orter i Sverige.

Läs mer

SSAB med affärssystem från Systemstöd

När SSAB skulle införa ett nytt orderingångssystem för att effektivisera ordermottagningen och underlätta kundernas beställningsprocess i framtiden, valde SSAB Oxelösund ett orderingångssystem baserat på Jeeves ERP affärssystem, med Systemstöd som leverantör och implementationspartner.

Läs mer

swedol

Swedol är en marknadsledande yrkeshandelskedja med ett utbud riktat till proffs och privatkunder. Med sortiment inom verktyg, elartiklar, arbetskläder, fordonstillbehör mm. Swedol har försäljning via e-handel cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima.

Läs mer


OrganoClick startade 2006 och bygger på en forskningsinnovation som möjliggör användning av miljövänliga kemiska lösningar, för att ge nya egenskaper till material som trä, pappersmassa och textil. Denna process kan ersätta de miljöfarliga ämnen vi idag använder för att impregnera trä, kläder och papper.

Läs mer


Som leverantör av logistiktjänster åt Finlands ledande bokförlag behöver Porvoon Kirjakeskus ett affärssystem som ger detaljkontroll ända ner på bokstavsnivå. Tidigare i år köpte Bonnier upp Porvoon Kirjakeskus som nu bytt till Jeeves för att uppnå förbättrad logistikhantering och effektivare samarbete med sina kunder.

Läs mer

egelectronics

I nära samarbete med leverantörer och kunder erbjuder affärsområdet anpassade elektroniklösningar för tillverkningsindustrin. Lösningarna baseras på komponenter och system från världsledande tillverkare inom områden som mikrovåg och skärmning, halvledare, displayer mm.

Läs mer

vitec

Vitec är ett programvarubolag som erbjuder specifika affärssystem till den nordiska marknaden. Bolaget, med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark växer i den mogna delen av programvarubranschen genom att konsolidera vertikala programvarusegment.

Läs mer

Stangastaden

Stångåstaden är det största bostadsbolaget i Linköping och ägs av Linköpings kommun. De äger och förvaltar cirka 18 500 lägenheter, 4 200 av dem är studentbostäder och förvaltas av dotterbolaget Studentbostäder i Linköping AB. Alla i Gamla Linköping.

Läs mer

Stafsjö

Stafsjö grundades 1666 och är idag ett av Sveriges äldsta levande ”bruk”.
Sedan 2005 ingår Stafsjö i tyska familjeägda företaget Bröer Gruppen, där även Ebro armaturen ingår – en ledande leverantör av vridspjällsventiler, pneumatiska och elektriska manöverdon.

Läs mer

SPM

SPM Instrument huvudkontor ligger i Strängnäs, där också forskning och utveckling, huvuddelen av tillverkningen samt marknadssupport befinner sig. Strängnäs är också bas för den svenska försäljningsorganisationen. Koncernen SPM har 200 anställda..

Läs mer

Hällde

I snart 70 år har HÄLLDE producerat beredningsmaskiner för storkök och export sker över hela världen. Med målsättning att  förbättra marginalerna har HÄLLDE med hjälp av Jeeves affärssystem lyckats genomföra en rad lyckade effektiviseringsåtgärder.

Läs mer

MaxMatthiesen

Är specialister på försäkringar, pensioner och kapitalförsäkringar. Lång erfarenhet av att hjälpa arbetsgivare, privatpersoner med upphandling, analys, paketering, rådgivning och administration av marknadens främsta spar- och försäkringslösningar.

Läs mer

Roplan

Roplan är en internationell industrikoncern specialiserat på design, utveckling, tillverkning av mekaniska tätningar och magnetdrivna mixrar. Kunder till Roplan är till exempel Alfa Laval och Rolls Royce. Företaget har sedan starten 1977 utvecklats till en ledande tillverkare med 135 anställda i Sverige, England, USA och Kina.

Läs mer

Nils Ahlgren AB använder Jeeves ERP från Systemstöd

Nils Ahlgren AB är ett grossistföretag för bygghandeln, men erbjuder också heltäckande lösningar för områdesskydd till industrier och övriga anläggningar. Ahlgrens ägs av Skyllbergs Bruks AB som också är företagets största och äldsta leverantör av infästningar. Skyllbergs Bruks AB har bearbetat järn sedan 1346.

Läs mer

Pocketgrossisten

Pocketgrossisten startades 1992 för att hantera inköp och lager för Pocketshop-butikerna. Genom butiksanpassade avdelningar, optimalt sortiment och personlig fullservice med kunniga konsulenter garanterar Pocketgrossisten maximal marginalkrona. Totalt sett erbjuder alltid Pocketgrossisten ca 4000 titlar.

Läs mer


Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.