Kundberättelser

Vi har installerat affärssystem hos cirka 250 företag i 15 länder inom främst logistikproduktion och projektinriktad verksamhet. Här läser du mer om några av våra kunder.


Hansen Racing

Hansen Racing är Sveriges äldsta och största företag specialiserat på import av reservdelar till USA-bilar, truck, vans, och marinmotorer. Företaget erbjuder ett komplett sortiment av bildelar, marindelar, avgassystem, truck & van delar och verktyg från USA:s mest kända tillverkare, från original till eftermarknad. Hansen Racing är även generalimportör av Gulf olja i Sverige.

Läs mer

Strandberg Guitars

Allt började 2007 då Ola Strandberg som hobby byggde en ergonomisk gitarr, vilket väckte allmänhetens intresse. Verksamheten växte från hobby till affärsrörelse och 2012 grundades företaget Strandberg Guitars AB. 2014 grundlades regelrätt serieproduktion och idag har Strandberg Guitars ett 20-tal distributörer i Asien, Sydamerika och Europa.

Läs mer

Pocketgrossisten

Mellifiq har specialiserat sig på att ta bort föroreningar från luft och vatten på ett miljövänligt och hållbart sätt. Företagets lösningar används många branscher, från industri, kommunala verksamheter och fastigheter till läkemedel, restauranger och sjukhus. Företaget har en mycket global verksamhet där deras produktion, FoU, konstruktion och testning sker vid huvudkontoret i Stockholm.

Läs mer

Piab

Piab är idag en tung användare av Jeeves affärssystem och använder alla delar av Jeeves ERP i sin verksamhet. När koncernen växt internationellt och Piab tagit över återförsäljare i olika länder, har Jeeves lösning för transaktionshantering mellan bolagen i Piabs verksamhet – Jeeves ICT – varit nyckeln till en lyckad integrering av verksamheten.

Läs mer

SRB Gruppen

Företagets verksamhet har sedan 1995 haft en stark tillväxt. Den årliga genomsnittliga omsättningsökningen har varit ca 25 %. Merchandisetjänsterna levereras av 350 konsulenter som ser till att livsmedelsproducenternas produkter får önskat utrymme i livsmedelsbutikerna. Under 2011 genomfördes ca 200 000 uppdrag på 600 orter i Sverige.

Läs mer

SRB Gruppen

När SSAB i Oxelösund skulle införa ett nytt orderingångssystem, för att effektivisera ordermottagningen och underlätta kundernas beställningsprocess i framtiden, valde SSAB Oxelösund ett orderingångssystem baserat på Jeeves ERP affärssystem, med oss på Systemstöd som leverantör och implementationspartner.

Läs mer

swedol

Swedol är en marknadsledande yrkeshandelskedja med ett brett utbud riktat till proffs och privatkunder. Med sortiment inom verktyg, elartiklar, arbetskläder, fordonstillbehör mm. Swedol har försäljning via e-handel samt butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima.

Läs mer


Företaget OrganoClick startade 2006 och bygger på en forskningsinnovation som möjliggör användning av miljövänliga kemiska lösningar. Allt för att ge nya egenskaper till material som trä, pappersmassa och textil. Denna process kan ersätta de miljöfarliga ämnen vi idag använder för att impregnera trä, kläder och papper.

Läs mer


Som leverantör av olika logistiktjänster åt Finlands ledande bokförlag behöver Porvoon Kirjakeskus ett affärssystem som ger detaljkontroll ända ner på bokstavsnivå. Tidigare i år köpte Bonnier upp Porvoon Kirjakeskus som nu bytt till Jeeves ERP för att uppnå förbättrad logistikhantering och effektivare samarbete med sina kunder.

Läs mer

egelectronics

I nära samarbete med leverantörer och kunder erbjuder affärsområdet anpassade elektroniklösningar för tillverkningsindustrin. Lösningarna baseras på komponenter och system från världsledande tillverkare inom områden som mikrovåg och skärmning, halvledare, displayer mm.

Läs mer

vitec

Vitec är ett programvarubolag som erbjuder specifika affärssystem till den nordiska marknaden. Bolaget, med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark växer i den mogna delen av programvarubranschen genom att konsolidera vertikala programvarusegment.

Läs mer

Stangastaden

Stångåstaden är det största bostadsbolaget i Linköping och ägs av Linköpings kommun. De äger och förvaltar cirka 18 500 lägenheter, 4 200 av dem är studentbostäder och förvaltas av dotterbolaget Studentbostäder i Linköping AB. Alla i Gamla Linköping.

Läs mer

Hällde

I snart 70 år har HÄLLDE producerat beredningsmaskiner för storkök och export sker över hela världen. Med målsättning att  förbättra marginalerna har HÄLLDE med hjälp av Jeeves affärssystem lyckats genomföra en rad lyckade effektiviseringsåtgärder.

Läs mer

MaxMatthiesen

Är specialister på försäkringar, pensioner och kapitalförsäkringar. Lång erfarenhet av att hjälpa arbetsgivare, privatpersoner med upphandling, analys, paketering, rådgivning och administration av marknadens främsta spar- och försäkringslösningar.

Läs mer

MaxMatthiesen

Technix erbjuder IT-produkter och tjänster. Med egna tekniker och konsulter samt specialister har de kompetensen som kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för dina specifika behov, oavsett om det gäller hårdvara, mjukvara, licenser eller kompletta IT-lösningar.

Se video


Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.