Systemstöd Stockholm


Systemstöd Stockholm 

Torshamnsgatan 28A
164 40 Kista, SWEDEN


Kontaktperson: Fredrik Jansson

fredrik.jansson@systemstod.se

Telefon: +46 (0)8 586 142 00


Kort om Systemstöd i Stockholm 

Systemstöd i Stockholm är ledande leverantör av affärssystemet Sage X3 och tjänster kring Jeeves ERP i Stockholm. Våra Sage X3 och Jeeveskonsulter i Stockholm installerar, utvecklar och förvaltar affärssystems lösningar för olika affärsprocesser, inom olika typer av företag. Alla medarbetare och affärssystemskonsulter i Stockholm har lång erfarenhet och djup kompetens inom exempelvis affärssystem för produktion, logistik, handel, tjänsteföretag och projekt styrda organisationer.


Sage X3, EPC  Patrik Norén, vd på EPC Sverige

– Vi har utvärderat olika alternativ för nytt affärssystem, men valde Sage X3 av främst tre skäl. Först och främst täcks våra viktigaste behov inom ramen för Sage X3 affärssystem och dess standardlösning för handel och produktion. För det andra sökte vi en stabil leverantör med ett internationellt affärssystem som finns kvar över tiden. För det tredje, vårt stora förtroende för Systemstöd som affärspartner och implementatör av Sage X3. 


Här hittar du kontaktinformation till våra andra kontor >Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.