Systemstöd Stockholm


Systemstöd Stockholm 

Torshamnsgatan 28A

164 40 Kista, SWEDEN


Kontaktperson: Fredrik Jansson

fredrik.jansson@systemstod.se

Telefon: +46 (0)8 586 142 00


Kort om Systemstöd i Stockholm 

Systemstöd i Stockholm är ledande leverantör av affärssystemet Sage X3 och tjänster kring Jeeves affärssystem i Stockholm. Våra Sage X3 och Jeeveskonsulter i Stockholm installerar, utvecklar och förvaltar affärssystems lösningar för olika affärsprocesser, inom olika typer av företag. Alla medarbetare och affärssystemskonsulter i Stockholm har lång erfarenhet och djup kompetens inom exempelvis affärssystem för produktion, logistik, handel, tjänsteföretag och projekt styrda organisationer.


Anders Ekesiöö, Ekesiöö

– En relativt liten arbetsgrupp inom företaget har samarbetat intimt med Systemstöd. De har genomfört en flödesanalys som beskriver hur Ekesiöö jobbar i förhållande till sin omvärld och på grundval av den utvecklat ett system som i mångt och mycket är unikt för oss. Projektledare har varit Marie Cole från Systemstöd och hon har tillsammans med deras VD, Fredrik Jansson, på ett mycket pedagogiskt sätt hjälpt oss att förstå och komma igång. 


Här hittar du kontaktinformation till våra andra kontor >Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.