Systemstöd Göteborg


Systemstöd Göteborg 

Arkipelagen Företagscenter
Stora Åvägen 21
436 34 Askim


Kontaktperson: T
irane Izetovska

tirane.izetovska@systemstod.se

Telefon: +46 70 952 58 50


Kort om Systemstöd i Göteborg 

Systemstöd i Göteborg är leverantör av Sage X3 affärssystem och konsulttjänster kring Jeeves ERP i Göteborg. Våra Sage X3 och Jeeveskonsulter i Göteborg installerar, utvecklar och förvaltar affärssystems lösningar för olika affärsprocesser, inom olika typer av företag. Alla medarbetare och affärssystemskonsulter i Göteborg har lång erfarenhet och djup kompetens inom exempelvis affärssystem för produktion, logistik, handel och projektstyrda organisationer.


  Pia Lönnborg Watt, ERP / Kvalitet, HYDAC AB

– Vill passa på att tacka er alla för ert formidabla stöd under alla dessa år. Vi har i kört Jeeves sedan 1998 och några av er var med redan då. Det har varit ett nöje att få hjälp av er för alla våra små och större utvecklingsprojekt och även när vi kört fast.


Här hittar du kontaktinformation till våra andra kontor >Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.