Behovsanalys


– Kartläggning av nuläge med dess behov och problembild
– Underlag kring problemets art, dess omfattning och påverkan
– Vilka lösningar är tänkbara för att lösa problemet


Behovsanalys

Vid en behovsanalys kartlägger våra konsulter ert unika nuläge med dess behov och problembild. Vi tar fram ett underlag kring problemets art, dess omfattning och påverkan samt vilka lösningar som är tänkbara för att lösa problemet. Vårt fokus ligger på de verkliga behoven och våra konsulter med lång erfarenhet och djup branschkompetens säkerställer både effektivitet och kvalité i analysen.

Från behovsanalys till genomförande

Efter att vår behovsanalys är genomförd kan ni i lugn och ro välja om något eller några av områdena som vi tar upp i behovsanalysen ska åtgärdas. Ibland åtgärdar kunder alla förslag samtidigt och ibland genomförs åtgärder och förändringar i etapper eller olika faser. Behovsanalysen ger er även en tydlig bild om var ert företaget befinner sig i sitt utnyttjande av IT-plattform och systemstöd för verksamheten. 

Hur kan vi hjälpa er?

Utöver behovsanalyser levererar vi på Aktiebolaget Systemtöd olika konsulttjänster i form av:
– Verksamhetsutveckling
– Applikationskonsulting
– Systemutveckling
– Projektledning
– Utbildning
– Integrationsutveckling
– Teknik
– Support 

Läs mer om våra tjänster här

Mer om behovsanalys från Systemstöd

Hör av er till oss så kan vi mer i detalj berätta hur en behovsanalys genomförs och vad du kan få ut av denna för att din verksamhet ska bli ännu effektivare och bättre.

Kontakta något av våra kontor i Stockholm, Jönköping, Linköping eller Örebro här


Jörgen Balogh, marknadscontroller, Pocketgrossisten

– Jag fick rätt magkänsla redan vid det initiala mötet med Systemstöd. De gav intrycket att vara väldigt kunniga kring just vår problemformulering, med ett fokus på den och inte själva införsäljningen samtidigt som de verkade väldigt jordnära.

Läs kundberättelse Pocketgrossisten härDu använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.