Integrationsutveckling och integrationer


Vårt team av erfarna utvecklare är dina experter kring integrationer och integrationsutveckling kopplat till affärssystem från Jeeves ERP, Sage X3, Visma.net och HansaWorld. 


Integrationer

För Sage X3 och Visma.net affärssystem har vi utvecklat och utvecklar integrationer med andra system baserat på de web-API:er dessa affärssystem tillhandahåller.

Avseende utveckling av integrationer med Jeeves affärssystem har vi utvecklat ett REST-API. Läs mer om Systemstöd Jeeves API här.

Ovanstående går att använda för en mängd olika integrationer, där vi på Systemstöd har lång erfarenhet att integrera affärssystem från Visma.net, Jeeves, Sage X3 och HansaWorld med andra system och deras API:er.

Integrationer från Systemstöd till Jeeves ERP, Visma.net och Sage X3


Paketerade integrationer

För många populära applikationer har vi färdiga och paketerade integrationslösningar. Andra system kräver nyutveckling. Men finns det ett API kan vi integrera Sage X3, Jeeves, Visma.net eller HansaWorld med dessa. Några av de system och plattformar vi integrerat våra affärssystem med är till exempel WooCommerce, HubSpot och Shopify.

Lär mer om dessa integrationer här

Integration Litium med affärssystem från Jeeves, Sage X3, Visma.net och HansaWorld   Integration WooCommerce med affärssystem från Jeeves, Sage X3, Visma.net och HansaWorld   Integration HubSpot med affärssystem från Jeeves, Sage X3, Visma.net och HansaWorld Integration Mirakl med affärssystem från Jeeves, Sage X3, Visma.net och HansaWorld   Integration Shopify med affärssystem från Jeeves, Sage X3, Visma.net och HansaWorld   Integration Connectwise med affärssystem från Jeeves, Sage X3, Visma.net och HansaWorld   


Fråga oss om integrationer

Ställ din fråga om integrationer med affärssystem här:

Andra tjänster från Systemstöd

Utöver integrationer, integrationstjänster och API:er kring affärssystem levererar vi på Systemtöd olika konsulttjänster i form av:

– Behovsanalys
– Applikationskonsulting
– Projektledning
– Utbildning
– Systemutveckling
– Teknik
– Support


Jörgen Balogh, Pocketgrossisten Bonnierförlagen AB

– Som kund är jag grymt nöjd med vårt samarbete med Systemstöd från dag ett, med Jari, Jens, Anders och CO.

Läs kundberättelse Pocketgrossisten härDu använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.