Teknik


– Hjälp med installationer, uppgraderingar eller migreringar
– Flytt av programvara eller hårdvara
– Prestanda analys och åtgärdsförslag kring SQL Server, Sage X3, Jeeves ERP, Visma.net och HansaWorld (Standard ERP)


Prestanda - arkitektur - säkerhet

Våra teknikkonsulter assisterar och hjälper er med till exempel installationer, uppgraderingar, migreringar, konsolideringar eller flytt av programvara och hårdvara. Andra tekniktjänster är analys av prestanda och åtgärdsförslag kring både hårdvara, programvara, infrastruktur, säkerhet och databaser kring Sage X3, Jeeves ERP, Visma.net och HansaWorld affärssystem eller andra verksamhetssystem.

Konsulttjänsterfrån Systemstöd

Utöver tekniktjänster kring installationer, uppgraderingar, migreringar, konsolideringar levererar vi på Systemtöd olika konsulttjänster i form av:

– Behovsanalys
– Verksamhetsutveckling
– Applikationskonsulting
– Projektledning
– Systemutveckling
– Integrationsutveckling
– Support 

Läs mer om våra konsulttjänster här

Mer om tekniktjänster från Systemstöd

Kontakta oss direkt för mer information om olika tjänster kring teknik från våra teknikkonsulter för att ert affärssystem ska fungera ännu effektivare och bättre.

Veta mer om våra tjänster kring teknik? Kontakta något av våra kontor här


Marie Boqvist, Sr Buyer, Rockwell Collins Sweden AB

– Vi vill gärna framföra vårt tack för en väl genomförd uppgradering av vår Jeevesmiljö. Vi tycker att det hela har flytit på smidigt och är tacksamma för den snabba respons vi fått från er på de problem som uppstått. Nu ser vi fram emot att jobba i den nya programversionen och att i samarbete med Systemstöd utveckla vårt Jeevesanvändande ytterligare.

Läs fler kundberättelser härDu använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.