IT-säkerhet

Företag styrs allt mer av digitala lösningar där mängden viktig data aldrig varit större och växer snabbt. Datamängder som skapar konkurrensfördelar, men även stora utmaningar kring data- och IT-säkerhet. Vi får all oftare frågor kring IT-säkerhet från både befintliga och potentiella kunder. Därför har vi valt att samarbeta med Secify kring digital säkerhet. De är specialister med erfarenhet, referenser och metodik inom bland annat informationssäkerhet, cybersäkerhet och dataskydd.

Tillsamman med Secify ger vi tips och goda råd kring IT-säkerhet och cyberhot på Systemstödsbloggen. Du hittar några av dessa inlägg här:


     

Alla IT-system har sårbarheter vilket medför risk för dataintrång. Ett pentest hittar sårbarheter och identifierar de mest kritiska i ditt system.

Läs mer om pentest

  

Lär dig mer om olika typer av cyberattacker. Allt från olika typer av cyberattacker och vad de är, till hur du effektivt kan skydda dig mot dem.

Läs mer om cyberattacker

    

När viktiga IT-funktioner inte kan användas är ditt företag illa ute. Här grunderna för att skapa er kontinuitets- och katastrofåterställningsplan.

Läs mer hur du gör

 

Vad krävs för en positiv säkerhetskultur? Upptäck de viktigaste delarna som krävs för att skapa en stark och positiv säkerhetskultur här.

Läs mer om säkerhetskultur

  

Här tips för att förbättra din IT-säkerhet inom två grundläggande områden redan idag: lösenordshantering och skydd mot nätfiske (phising).

Läs mer om lösenord

  

Med investeringar i digital säkerhet kan företag skydda sig mot cyberhot, skapa en säkrare arbetsmiljö och bevara kundernas förtroende. Gör ni det?

Läs mer om investeringar IT-säkerhet


Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.