Systemstöd Jönköping


Systemstöd Jönköping 

Östra Storgatan 67
553 21 Jönköping, SWEDEN


Kontaktperson: Peter Engström

peter.engstrom@systemstod.se

Telefon: +46 705 255 423


Kort om Systemstöd i Jönköping

Systemstöd i Jönköping är ledande leverantör av Sage X3 affärssystem och Jeeves ERP i Jönköping. Våra Sage X3 konsulter och Jeeveskonsulter i Jönköping implementerar, utvecklar och förvaltar affärssystems lösningar för olika affärsprocesser, för olika typer av företag. Alla medarbetare och affärssystemskonsulter i Jönköping har lång erfarenhet och djup kompetens inom affärssystem för företag i Småland med produktion, logistik, handel, tjänsteföretag eller projekt styrda organisationer.


 Henrik Warlund, CFO, CIDAN Machinery

– Med Jeeves får vi ett affärssystemstöd som gör att vi kan styra verksamheten bättre och effektivare. Vi valde Jeeves av främst två skäl. Dels ville vi ha ett standardsystem vi kan växa i och som redan i ett grundutförande kan ge oss en bred funktionalitet. Dels ville vi ha erfarna konsulter som kan vår bransch och snabbt förstår våra behov utan att vi behöver lägga tid på vad vi vill uppnå med en lösning.


Här hittar du kontaktinformation till våra andra kontor >Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.