Systemstöd Linköping


Systemstöd Linköping 

Storgatan 32B
582 23 Linköping, SWEDEN


Kontaktperson: Holger Oehm

holger.oehm@systemstod.se

Telefon: +46 (0)13 13 82 00


Kort om Systemstöd i Linköping

Systemstöd i Linköping är ledande leverantör av Sage X3 affärssystem och Jeeves ERP i Linköping och Östergötland. Våra affärssystemskonsulter inom Sage X3 affärssystem och Jeeveskonsulter i Linköping installerar, utvecklar och förvaltar affärssystems lösningar för olika affärsprocesser, inom olika typer av företag. Alla affärsssystemskonsulter i Linköping har lång erfarenhet och djup kompetens inom affärssystem för produktion, logistik, handel, tjänsteföretag och projekt styrda organisationer.


– SSAB Oxelösund och Systemstöd har samarbetat kring affärssystem och Inobiz integrationsplattform sedan 1999. Där Inobiz används för att integrera ett tjugotal olika system med olika format inom företaget och hantera kundernas olika externa format med affärssystemet. Förutom att det affärskritiska systemet ständigt måste vara tillgängligt för SSABs kunder över hela världen, måste det vara driftsäkert och utbyggbart för framtiden.


Här hittar du kontaktinformation till våra andra kontor >Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.