Verksamhetsutveckling


– Vi tillhandahåller råd och hjälp i verksamhetsfrågor
– Våra verksamhetskonsulter optimerar ditt företags affärssystemsrelaterade processer i och kring affärssystem
– Verksamhetskonsulter med lång erfarenhet, stort kunnande och kompetens från olika branscher och verksamheter


Verksamhetsutveckling

Verksamhetskonsulter tillhandahåller råd eller hjälp i verksamhetsfrågor där företagsledning och övrig personal är inblandade. En verksamhetskonsult överbygger kompetensgapet mellan en managementkonsult och en applikationskonsult genom djupt verksamhetskunnande. Verksamhetskonsulten optimerar ditt företags affärssystemsrelaterade processer, kring affärssystem och olika funktioner och processer kring affärssystemet.

Det kan till exempel handla om lageroptimering, effektivare produktionsflöden med höga krav på planeringsfunktioner, bättre stöd i projekthantering eller uppstart av e-handel. Våra verksamhetskonsulter har lång erfarenhet, stort kunnande och kompetens från olika branscher och verksamheter som tas tillvara i samarbetet.

Managementkonsulter

Inom ramen för verksamhetsutveckling finns våra managementkonsulter. De tillhandahåller självständiga råd, hjälp och insatser i ledningsfrågor och företagsövergripande problemställningar, där kundens företagsledningen oftast är direkt involverade i det aktuella projektet. Från nulägesanalyser och åtgärdsförslag till mer handfasta metoder där managementkonsulten arbetar tillsammans med kundens företagsledning utifrån en strukturerad arbetsmodell.

Konsulttjänster Systemstöd

Utöver verksamhetsutveckling  levererar vi på Aktiebolaget Systemtöd olika konsulttjänster i form av:

– Behovsanalys
– Applikationskonsulting
– Systemutveckling
– Projektledning
– Utbildning
– Integrationsutveckling
– Teknik
– Support

Du läser mer om våra tjänster här >>

Mer om verksamhetsutveckling från Systemstöd

Kontakta oss på något av våra kontor så kan vi berätta mer verksamhetsutveckling från Systemstöd. Hur den genomförs och vad du kan få ut av denna för att din verksamhet ska bli ännu effektivare och bättre.

Du kontaktar något av våra kontor verksamhetsutveckling här >


Mikael Edelslätt, affärsutvecklare, SRB Gruppen AB

– Systemstöd visade snabbt att de förstod vår verksamhet. Det faktum att de har lång och gedigen erfarenhet av att implementera och anpassa Jeeves till olika verksamheter var avgörande för oss vid valet av nytt affärssystem. Våra krav är unika och det finns inget givet standardsystem för vår verksamhet”.

Läs fler kundberättelser här >>Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.