Sage X3 affärssystem på Forum Affärssystem & HR 2017

Forum Affärssystem & HR i Stockholm den 9 maj, är årets event inom affärssystem och HR-system. Ett unikt tillfälle att träffa alla ledande leverantörer och se deras affärssystem. 

Konferensen och utställningen Forum Affärssystem & HR genomförs för 14:e året och liksom tidigare år, samlas de ledande leverantörerna till en gemensam konferens.  

Där du som besökare under dagen har möjlighet att besöka intressanta och spännande systempresentationer och föreläsningar.

Står du inför upphandling av nytt affärssystem är detta ett utmärkt tillfälle att få överblick av marknaden och jämföra olika affärssystem från olika leverantörerna.

Forum affärssystem 2017

Systemstöd presenterar Sage X3 affärssystem

Systemstöd finns på plats på Forum Affärssystem & HR 2017 med monter och egna presentationer, där vi visar Sage X3 affärssystem, ett nytt affärssystem för den svenska marknaden.

Sage är världens tredje största leverantör av affärssystem med drygt 6 miljoner kunder över hela världen. Sage X3 är nästa generations affärssystem som kännetecknas av:

– Åtkomst från webb och mobila enheter
– Totalintegrerat för alla processer
– Färdiga branschlösningar
– Flexibel datamodell
– Valfrihet kring driftsplattform - egen installation, privat moln eller molntjänst, cloud via Amazon Web Services
– Stöd för internationell verksamhet
– Plattformsoberoende, SQL/Oracle, Mac/PC, Iphone/Android, surfplatta/smartphone
– Rollbaserat användargränssnitt 
– Integrerat med Microsoft Office

Se Sage X3 i Sage X3 Product Tour här >

nytt affärssystem Sage X3

Mer om Forum Affärssystem & HR 2017

Mer information om Forum Affärssystem & HR 2017 >

Anmälan och biljetter >

Film om Forum Affärssystem 


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.