HerbertNathan & Co: VD intervju med Fredrik Jansson

HerbertNathan & Co är marknadsledande i Skandinavien när det gäller rådgivning avseende Affärssystem, Ekonomisystem, HR-system, Lönesystem och Beslutsstöd. I förra veckan intervjuades vår Fredrik Jansson av HerbertNathan & Co med anledning av att Systemstöd ansvarar för Sage Enterprise Management (tidigare Sage X3) i Sverige och att det nyligen presenterats en ny version av systemet (version 12).

Du läser intervjun här  >


Sage Enterprise Management

Sage är världens tredje största leverantör av affärssystem med drygt 6 miljoner kunder över hela världen. Sage Enterprise Management (tidigare Sage X3) är nästa generations affärssystem vars målgrupp och kunder främst är medelstora företag och dotterbolag till stora företag med internationell verksamhet,  inom nyckelområden som logistik, tillverkning, redovisning och projekt. 

   Se video Sage Product Tour här >


Dela:



Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.