Ny Jeeves konsult i Linköping

Systemstöd anställer ytterligare en "kompetent kompis" och Jeeveskonsult. Vi hälsar Younas Negasi varmt välkommen till Systemstöd i Linköping. Younas har många års erfarenhet inom utveckling av affärskritiska systemlösningar i Jeeves ERP och lösningsarkitekt i både Sverige och USA. Younas kommer främst att arbeta som verksamhetskonsult med fokus på standardlösningar och konsulting inom logistik och distribution.

Välkommen Younas!

Ny Jeeves konsult Younas Negasi

Systemstöd Linköping
Systemstöd i Linköping är ledande leverantör av Sage X3 affärssystem och konsulttjänster kring Jeeves affärssystem i Linköping och Östergötland. Våra Jeeves konsulter i Linköping utvecklar och förvaltar affärssystems lösningar för olika affärsprocesser, inom olika typer av företag. Alla Jeeves konsulter har lång erfarenhet och djup kompetens inom affärssystem för produktion, logistik, handel, tjänsteföretag och projekt styrda organisationer.

Du kontaktar Systemstöd i Linköping här >>


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.