Ny kompetent Jeeves kompis

Systemstöd anställer ytterligare en "kompetent kompis". Vi hälsar Tobias Persson varmt välkommen till Systemstöd i Jönköping. Tobias har flerårig erfarenhet inom utveckling av affärskritiska systemlösningar i Jeeves affärssystem och kommer främst att arbeta med utvecklingsuppdrag inom Microsoft SQL-programmering, Crystal Report och Jeeves Macro Language. 

Välkommen Tobias!

Systemstöd i Jönköping
Systemstöd i Jönköping är ledande leverantör av Jeeves affärssystem i Jönköping. Våra Jeeves konsulter i Jönköping utvecklar och förvaltar affärssystems lösningar för olika affärsprocesser, inom olika typer av företag. Alla Jeeves konsulter i Jönköping har lång erfarenhet och djup kompetens inom exempelvis affärssystem för produktion, logistik, handel, tjänsteföretag och projekt styrda organisationer.

Du kontaktar Systemstöd i Jönköping här >>


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.