Systemstöd levererar e-handel till ATA

ATA har över 45 års erfarenhet av trafiksäkerhet och vägarbetsutrustning och är rikstäckande med huvudkontor i Sollentuna. ATA är ett dotterbolag i den brittiska industrikoncernen Hill & Smith Holdings PLC, en världsomspännande producent av infrastrukturprodukter. 

ATA är experter på att lösa komplexa trafiksituationer vid vägarbeten, att utveckla trafiksäkerhetslösningar och på utbildning.

Jeeves e-handel ATA

ATA har valt Systemstöds webbplattform för hemsida och e-handel integrerad med Jeeves affärssystem. Där deras produkter inom bland annat räckessystem, bullerskydd, fordons- och trafiksäkerhetsteknik, skydds- och parkeringslösningar samt vägarbete och vägledning kommer att presenteras, säljas och hyras ut. 

ATA e-handel Jeeves  Segment ATA

E-handel integrerad med Jeeves ERP

Systemstöds webbplattform, integrerad med Jeeves affärssystem baseras på open source CMS–verktyget Orchard.

Plattformen är modern och stödjer senaste teknologier inom webbutveckling som HTML 5, responsiv webbdesign, metataggar och sökmotor (Lucene). 

Systemstöds webbplattform är integrerad med Jeeves affärssystem och omfattar förutom e-handel, tidrapportering, utläggsrapportering, enkel CRM, operativa dashboards och operativa tillämpningar som plock och pack registrering.

Veta mer om e-handel integrerad med Jeeves affärssystem – kontakta oss här >


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.