Systemstöd levererar e-handel till EG Electronics

EG Electronics erbjuder i nära samarbete med leverantörer och kunder anpassade elektroniklösningar för tillverkningsindustrin. Lösningarna baseras på komponenter och system från världsledande tillverkare inom områden som mikrovåg och skärmning, halvledare, displayer, inbyggnadsdatorer, lagringsmedia samt kameror för inspektion och kontroll (s k Machine Vision). I sortimentet ingår också elektromekaniska komponenter inom anslutnings-, switch- och givarteknik. EG Electronics är ett affärsområde inom Kamic Group.

Jeeves e-handel Elecronics

EG Electronics har valt e-handelsplattform baserad på Systemstöds webbplattform för e-handel, integrerad med Jeeves affärssystem.

Jeeves ERP och e-handel

Systemstöds webbplattform är integrerad med Jeeves ERP och baseras på open source CMS–verktyget Orchard.

Plattformen är modern, anpassningbar och har de senaste teknologierna inom webbutveckling som HTML 5, responsiv webbdesign, metataggar och sökmotor (Lucene). 

Systemstöds webbplattform integrerad med Jeeves affärssystem omfattar förutom e-handel, tillämpningar för enkel CRM, tid- och utläggsregistrering, operativa dashboards samt operativa tillämpningar som plock och pack registrering.

Läs mer om vår e-handel integrerad med Jeeves affärssystem här >>

Veta mer om e-handel integrerad med Jeeves ERP – kontakta oss här >>


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.