Systemstöd levererar webbapp integrerat med Jeeves CRM till Axel Larsson

Axel Larsson Maskinaffär AB är familjeföretaget grundat 1949 med hög flexibilitet, genuin serviceanda och snabba leveranser direkt från deras stora lager. Företaget är en ledande leverantör av ventiler och instrument och representerar väletablerade tillverkare från bland annat Europa, Asien och USA. Axel Larsson Maskinaffär AB är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och har högsta kreditrating AAA.

Enkel Jeeves webb CRM

Axel Larssons Maskinaffär har valt Systemstöds webbplattform för enkel webbapp och webbaserad CRM integrerad med Jeeves affärssystem.

Enkel webbapp integrerad med Jeeves CRM

Systemstöds webbplattform är helt integrerad med Jeeves affärsssytem och baseras på open source CMS–verktyget Orchard.

Plattformen är modern, anpassningsbar och stödjer de senaste teknologierna i webbutveckling som HTML 5, responsiv webbdesign, metataggar och sökmotor (Lucene). 

Systemstöds webbplattform integrerad med Jeeves affärssystem omfattar förutom en enkel webbapp kopplad till Jeeves CRM tillämpningar och webbportaler för e-handel, tid- och utläggsregistrering, operativa dashboards samt operativa tillämpningar som plock och pack registrering.

Läs mer om enkel webbapp integrerad med Jeeves CRM här >>

Veta mer om våra webblösningar integrerade med Jeeves ERP – kontakta oss här >>


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.