Systemstöd levererar webbapp integrerat med Jeeves CRM till Axel Larsson

Axel Larsson Maskinaffär AB är familjeföretaget grundat 1949 med hög flexibilitet, genuin serviceanda och snabba leveranser direkt från deras stora lager. Företaget är en ledande leverantör av ventiler och instrument och representerar väletablerade tillverkare från bland annat Europa, Asien och USA och är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och har högsta kreditrating AAA.

Enkelt webbaserat CRM system för Jeeves ERP

Axel Larssons Maskinaffär har valt Systemstöds webbplattform för enkel, webbaserad CRM integrerad med Jeeves affärssystem.

Enkel webbapp integrerad med Jeeves CRM

Systemstöds webbplattform är helt integrerad med Jeeves affärsssytem och baseras på Orchard CMS.

Plattformen är modern, anpassningsbar och stödjer de senaste teknologierna i webbutveckling som HTML 5, responsiv webbdesign, metataggar och sökmotor (Lucene). 

Systemstöds webbplattform är integrerad med Jeeves affärssystem och omfattar förutom en webbapp kopplad till Jeeves CRM, tillämpningar och webbportaler för e-handel, tid- och utläggsregistrering, operativa dashboards samt operativa tillämpningar som plock och pack registrering.

Läs mer om vår webbapp integrerad med Jeeves CRM här

Frågor om webbapplikationer integrerade med Jeeves ERP – kontakta Systemstöd här


Dela:



Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.