Affärssystemet Sage X3 lanseras på Logistik & Affärssystem 13 april 2016

Affärssystemet Sage X3 lanseras i år på den svenska marknaden. Sage är världens tredje största leverantör av affärssystem med drygt 6 miljoner kunder över hela världen. 

Sage X3 är inget vanligt affärssystem – det är nästa generations affärssystem som är snabbare, enklare och mer flexibelt med mobil tillgång till information och funktioner.

Träffa Systemstöd på evenemanget Logistik & Affärssystem den 13 april, 2016 och lär dig mer om Sage X3 - inte ett vanligt affärssystem. Logistik & Affärssystem är Sveriges ledande evenemang inom Logistik och Verksamhetssystem.

Sage X3 affarssystem nu

Logistik & Affärssystem 13 april

Under dagen seminarium där du kan fördjupa dig kring de möjligheter som finns att förbättra konkurrenskraften genom effektivare processer inom logistik, samt att använda rätt verktyg (affärssystem/kringsystem) i ert företags verksamhetsstyrning.

Läs mer om evenemanget Logistik & Affärssystem här >>

Läs mer om affärssystemet Sage X3 här >>


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.