Effektivare bokslut med Jeeves och Adra

Hur kan din bokslutsprocess bli effektiv, digital och automatiserad med Jeeves ERP och Adra? 


Effektivare bokslut med Jeeves ERP och Adra

Detta webinar vänder sig till dig som använder Jeeves ERP och vill veta mer om hur du kan effektivisera och digitalisera din bokslutsprocess.
Här får du se och lyssna på hur Adra har hjälpt +400 företag i Sverige att gå från manuella bokslut till digitala bokslut.

Om du arbetar på en ekonomiavdelning känner du säkert till utmaningen med periodavstämningar under tidspress.
Detta oavsett om du idag använder Excel, pärmar eller digital arkivering så är kontroll och snabb överblick viktigt i bokslutsprocessen.

Det är här Adra kommer in och hjälper dig att trimma och digitalisera ekonomiarbetet när bokföringen ska stängas.

Se webinarium och upptäck hur du kan få en automatiserad bokslutsprocess med Adra och Jeeves ERP!

– Kort om Adra och Systemstöd
– Hur Adra kompletterar Jeeves ERP
– Demonstration av Adra Suiten
– Frågor

Klicka här för att se webbinarium >


Om Adra

Trintech levererar med Adra suiten med olika molnbaserade lösningar för effektivisering av en ekonomiavdelningens bokslutsprocess. Adras lösningar är framtagna och designade för att enkelt importera information från alla typer av affärssystem (som till exempel Jeeves ERP) och försystem per automatik. Adra grundades i Norge 1989 och specialiserade sig från början på programvara för avstämningar. Deras applikationer utvecklas tillsammans med ekonomer för ekonomer.

Systemstöd är partner till Trintech / Adra och du läser mer vad en av deras Jeeves ERP kunder – Max Matthiessen – tycker om Adra + Jeeves ERP här >   


Kontakta Systemstöd här

Stockholm   I   Göteborg   I   Jönköping   I   Linköping   I   Örebro


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.