Forum Affärssystem & HR 2019

För 16:e året genomförs Forum Affärssystem & HR med ledande leverantörer av affärssystem, ekonomisystem, HR, lön, tid och projektsystem. En heldag den 21 maj i Stockholm, där du som besökare har möjlighet att besöka ett stort antal intressanta och spännande systempresentationer och föreläsningar.

Systemstöd finns på plats och presenterar Sage Enterprise Management (tidigare Sage X3), affärssystemet som används av 6500 företag i drygt 80 länder inom nyckelområden och affärsprocesser som redovisning, försäljning, CRM, logistik, projekt, lagerstyrning och tillverkning. 

Står ni inför utvärdering och upphandling av nytt affärssystem är detta ett unikt tillfälle att få överblick av marknaden och jämföra olika affärssystem från olika leverantörer.

Mer information, anmälan och biljetter Forum Affärssystem & HR 2019 här >

Sage Enterprise Management

Systemstöd finns på plats och visar affärssystemet Sage Enterprise Management (tidigare Sage X3) på Forum Affärssystem & HR 2019.

Sage är världens tredje största leverantör av affärssystem med drygt 6 miljoner kunder över hela världen. Sage Enterprise Management (tidigare Sage X3) är nästa generations affärssystem vars målgrupp och kunder främst är medelstora företag och dotterbolag till stora företag med internationell verksamhet,  inom nyckelområden som logistik, tillverkning, redovisning och projekt. 

   Se video Sage Product Tour här >


Video om Forum Affärssystem


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.