Mobila affärsapplikationer

Intresset hos företag och dess anställda för mobila affärsapplikationer växer. Många förutspår att användandet av anpassade mobila affärsapplikationer bland företag står inför en kraftig uppgång den närmaste tiden.

 

Denna förändring kommer i de flesta fall från "gräsrotsnivån". Från medarbetare och användare som inte accepterar att det är stora skillnader mellan de program och applikationer de använder privat jämfört de på arbetet. De ställer samma krav på tillgänglighet, användbarhet och funktionalitet på företagets mobila applikationer som de gör med de appar de använder på fritiden.  

I detta avsnitt av Systemstödspodden om mobila affärsapplikationer träffar vi Martin Kaldma från Linköpings universitet. Han arbetar just nu med sitt examensarbete om mobila affärsapplikationer och berättar här mer om trender, hot och möjligheter med mobila affärsapplikationer. 

Lyssna på Systemstödspodden om mobila affärsapplikationer här >>


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.