Adressvalidering i Jeeves ERP

Adressvalidering i Jeeves ERP

Händer det att era leveranser inte hamnar rätt som medför extra kostnader i form av extra debitering vid felavisering från transportören?
Vi har utvecklat en funktion för att undvika detta – Adressvalidering Jeeves ERP.

Läs mer om Adressvalidering Jeeves här >


Palette Användardagar 19-20 september

Den 19 - 20 september genomförs Palette användardagar på Radisson Blu Royal Park Hotel, Frösundavik. Första dagen innehåller intressanta seminarier med aktuella ämnen och produktnyheter är ett stående inslag. Fokus för den andra konferensdagen blir utbildning och kunskapsutbyte..

Läs mer och anmäl dig här >


Jeeves Industry eXperience 17-18 oktober

Två hela dagar den 17-18 oktober med Jeeves nätverk av smarta kunder, samarbetspartners och utvalda branschexperter. Där det bjuds på spännande seminarier och workshops, unika branschutmaningar, innovation och verksamhetsutveckling.

Läs mer om Jeeves Industry eXperience här >


Nyheter Unifaun Online

Unifaun är den ledande aktören inom Transport Management systems (TM-system) i Norden där det varje dag behandlas över 800 000 leveranser via Unifauns system.

Flera nya funktioner kommer i Unifaun Online under hösten som ny funktionalitet i adressboken och en ny lättanvänd sökfunktion som kan anpassas. Dessutom får Unifaun Online ett nytt utseende.

Prova det nya gränsnittet i Unifaun Online här >


Hjälp med Jeeves ERP

Kontakta oss om du behöver du hjälp med Jeeves ERP eller har någon fråga kring konsulttjänster, applikationer, webblösningar eller integrationer med Jeeves affärssystem.

Du hittar oss här

Stockholm   I   Göteborg   I   Jönköping   I   Linköping   I   Örebro


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.