Systemstöd & Jeeves aug 2018

E-handel och webb med Jeeves ERP

Vi har utvecklat flera webbapplikationer integrerade med Jeeves ERP. Dels e-handel, men även lösningar för CRM och säljportal, servicerapportering, tidrapportering och kundunika webbapplikationer integrerade med Jeeves ERP. Här läser du mer om några av dessa webbapplikationer samt några tips kring e-handel.

Läs mer om e-handel med Jeeves här >


Kunskapskällor om e-handel

Vi samlat en mängd olika informationskällor kring e-handel i form av rapporter, konferenser, bloggar, nyhetsmail, podcasts och olika sociala medier.

Läs om olika källor för kunskap om e-handel här >


Webbaserad CRM för Jeeves ERP

För att enkelt se, registrera eller ändra kundinformation, offerter eller order i Jeeves ERP. Förutom kundinformation hanteras anteckningar, fakturor och reklamationer i denna säljportal, integrerad med Jeeves ERP.

Läs mer om webbaserad CRM för Jeeves >


Bättre sökfunktioner i din e-handel

En viktig del i alla e-handelsbutiker är dess sökfunktioner och möjligheterna för potentiella kunder att enkelt hitta vad de söker. Många undersökningar visar att besökare som gör sökningar och direkt hittar vad de letar efter har större sannolikhet att verkligen handla.

Läs mer om bättre sökfunktioner här >


Hjälp med Jeeves ERP

Behöver du hjälp med Jeeves ERP, har någon fråga kring konsulttjänster, applikationer, webblösningar eller integrationer med Jeeves ERP?

Kontakta oss här

Stockholm   I   Göteborg   I   Jönköping   I   Linköping   I   Örebro


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.