Systemstöd & Jeeves

Elektronisk hantering av ALLA fakturor

Med elektronisk fakturahantering spar du tid, minskar kostnader och ökar säkerheten. Genom vår partner Scancloud kan vi erbjuda marknadens bästa lösningarna att ta emot leverantörsfakturor och skicka kundfakturor, integrerat med t.ex. Jeeves ERP och PaletteInvoice. Ett effektivt, tillförlitligt och inte minst miljösmart sätt att hantera alla era fakturor.

Läs mer om elektronisk hantering av ALLA fakturor här >>


Effektivare bokslut med Adra Balancer

Oavsett om ni idag arbetar med kalkylblad i Excel, pärmar eller digital arkivering så är kontroll och överblick centralt. Det är här som programvaror som Adra Balancer kommer in och hjälper er att digitalisera och trimma ekonomiarbetet vid periodavstämning. 

Läs mer om effektivare bokslut här >>


Träffa oss på ELMIA Subcontractor

Den 13–16 november pågår norra Europas ledande underleverantörsmässa, ELMIA Subcontractor i Jönköping. Du träffar oss i monter D01:23.


Uppfyller ni gallringskraven enligt GDPR?

Vi har utvecklat en lösning som hjälper er att hantera GDPR kraven på gallring och anonymisering av information i Jeeves ERP. Gallring sker i 12 bastabeller och 38 transaktionstabeller där 220 fält anonymiseras.

Läs mer om gallring och anonymisering i Jeeves ERP här >>


Hjälp med Jeeves ERP

Behöver du hjälp med Jeeves ERP, har någon fråga kring konsulttjänster, applikationer, webblösningar eller integrationer med Jeeves ERP?

Kontakta oss här

Stockholm   I   Göteborg   I   Jönköping   I   Linköping   I   Örebro


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.