Nyhetsmail Systemstöd december

Vi fortsätter med Jeeves affärssystem

Jeeves information Systems AB sa i februari upp alla partneravtal med svenska partners. Det innebär för oss på Systemstöd att vi from januari 2016 inte längre kan sälja Jeeves licenser och titulera oss Jeeves Partner. Men vi fortsätter med det vi är bäst på:


Leverera konsulttjänster kring Jeeves ERP i nära relation med er, våra kunder.


Ingen kan ta ifrån oss den expertis vi har på Jeeves affärssystem och vi fortsätter att arbeta som Jeeveskonsulter.


Vi fortsätter som Jeeves konsulter

Alla företag som använder Jeeves ERP har alltid rätt till nya versioner och felrättningar från Jeeves Information Systems. Detta oavsett vem ni anlitar för hjälp, assistans och andra konsulttjänster kring ert Jeeves affärssystem. Det är bra med konkurrens helt enkelt!

Ni kommer framledes att själva kunna ladda hem nya versioner, servicepackar mm direkt från Jeeves.

Kurser Systemstöd

Vill du ha hjälp, assistans kring Jeeves - kontakta oss här >


Sivers Lab / Cobham väljer Jeeveskonsulter från Systemstöd 

Sivers Lab / Cobham bildades av Carl von Sivers 1951. Sedan 1960-talet har företaget etablerats som ledande tillverkare av roterskarvar och vågledaromkopplare som används inom radar och kommunikationsapplikationer. Idag har företaget en viktig roll som underleverantör till flertalet av världens radartillverkare. 

Företaget använder Jeeves ERP för hantering av till exempel tillverkning, logistik samt ekonomiprocesser. Sivers Lab / Cobham har valt att samarbeta med Systemstöd i Stockholm kring affärssystemskonsulter och konsulttjänster Jeeves affärssystem.

Cobham

Här läser du mer om Sivers Lab / Cobham >


Rabatt på Jeves licenser tom 31/12

Jeeves licenser kommer from januari 2016 inte att utgöra en del av vår affär. Vi kommer istället att fokusera på konsulttjänster kring Jeeves. Vi avslutar med att erbjuda våra kunder 20% rabatt på samtliga Jeeves licenser som beställs innan den 31/12, 2015. 

Kontakta din kontaktperson på Systemstöd eller Fredrik Jansson på telefon 070 - 607 65 17 eller e-mail fredrik.jansson@systemstod.se för beställning eller mer information.


Ny hemsida och Systemstödsblogg

Vår hemsida och systemstödsblogg är uppdaterad. Alla skapade i vårt CMS verktyg Orchard som vi (naturligtvis) integrerat med Jeeves ERP. En webbplattform som kan användas för att registrera eller visa information i ert Jeeves.

Inte "bara" e-handel utan även för ärendehantering, säljstöd och CRM, rapporter internt eller externt, tidrapportering, serviceorders...

Systemstödsbloggen

Veta mer eller någon fråga kring webb och Jeeves?

Fråga vår Andreas Eriksson här >


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.