Nyhetsmail Systemstöd januari

Vi fortsätter inte bara med konsulttjänster kring Jeeves affärssystem utan vill även passa på att önska god fortsättning på det nya året! Här mer om er inloggning till Jeeves supportportal, Aditro Logistics ny kund och tips i Systemstödsbloggen.


Inloggning Jeeves supportportal

För tillgång till Jeeves supportportal där ni kan begära licensnyckel, ladda ner senaste version, hotfixar etc. behöver ni registrera er på Jeeves supportportal. Ni ska under december fått information om detta från Jeeves.

Behöver ni hjälp? Kontakta oss så hjälper vi er.

Kontaktuppgifter till Systemstöd här >


Aditro Logistics väljer Jeeves support från Systemstöd

Aditro Logistics är en av Nordens största oberoende logistikpartners. De har ett brett servicerbjudande inom lagerhantering, logistik, supply chain management, transportupphandling, bemanning och konsultering. Företaget har drygt 175,000 m2 lagerutrymme i de egna logistikcentren i Jönköping, Borås, Kopstad och Nykvarn. Aditro Logistics har cirka 800 egna anställda och omsätter cirka 750 miljoner kronor årligen.

Aditro Logistics har valt att samarbeta med Systemstöd i Jönköping kring support av Jeeves affärssystem.

Läs mer om Aditro Logistics här >

aditro logistics systemstod jeeves


Systemstödsbloggen

I vår blogg Systemstödsbloggen skriver vi löpande om erfarenheter, åsikter och nyheter inom verksamhetsutveckling med IT som stöd. Senaste inlägget handlar om kunskapskällor kring e-handel i form av tips på rapporter, konferenser, bloggar, nyhetsmail, podcasts och olika sociala medier kring ämnet e-handel. Du läser inlägget här >

Bloggen är skapad i CMS verktyget Orchard som vi integrerat med Jeeves ERP. En webbplattform som kan användas för att registrera eller visa information i ert Jeeves. Inte bara för e-handel utan även för ärendehantering, säljstöd och CRM, rapporter internt eller externt, tidrapportering, serviceorders osv.

Veta mer eller någon fråga kring webb, Orchard och Jeeves? Fråga vår Andreas Eriksson på telefon 073 - 386 67 25 eller e-mail andreas.eriksson@systemstod.se.

vi fortsätter med Jeeves


I ett nötskal...

Vår förmåga att förstå kundens behov, föreslå lösningar baserade på kunskap och erfarenhet och sedan implementera och förvalta föreslagen lösning - det är Aktiebolaget Systemstöd i ett nötskal.

Från och med den 16 januari, 2016 kan vi inte längre sälja Jeeves licenser och titulera oss Jeeves Partner.
Men vi fortsätter med det vi är bäst på:

Leverera konsulttjänster kring Jeeves affärssystem i nära relation med er, våra kunder. 

Glädjande och ett bevis på vår kompetens kring Jeeves ERP inom olika branscher är att vi under 2015 utökade vårt samarbete med drygt 20 företag kring deras Jeeves affärssystem. I ett nötskal, vi fortsätter!

Hälsningar
Fredrik Jansson, VD Aktiebolaget Systemstöd


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.