Svenska Retursystem nominerat

Den 18 december utses för fjortonde året i rad Årets hållbara projekt på CIO Awards-galan. Fem finalister är nominerade som kan bli Årets hållbara projekt 2017. En av dessa är vår kund Svenska Retursystem och deras SMART Pooling lösning där vi på Systemstöd varit delaktiga. 

Svenska Retursystem SMART Pooling

Svenska Retursystems SMART Pooling går ut på effektivisera flöden av returpallar genom att hålla koll på individuella pallar via sensorer. Information konsolideras in i en plattformslösning som grossister – Svenska Retursystems kunder – kan ansluta sig till. 

Projektet har varit omfattande både internt och externt och har idag 2 600 användare fördelat på 1 500 kunder i 17 länder. Det handlar redan om stora besparingar i både kronor och koldioxid, tack vare effektivare transportflöden.

Nu håller vi på Systemstöd tummarna för att Svenska Retursystem SMART Pooling vinner Årets hållbara projekt!

Mer information 

Läs mer om Årets hållbara projekt här >

Se video om Svenska Retursystem SMART Pooling >

Läs mer om Svenska Retursystem SMART Pooling >


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.