Systemstöd + Avone IT = sant

Efter att vi samarbetat i snart fyra år har vi nu beslutat att bli ett. Från den 1 november, 2021 kommer alla anställda i Avone IT AB att återfinnas hos Aktiebolaget Systemstöd Sverige. 


Varför blir Avone och Systemstöd ett?

Inom vår bransch pågår sedan en tid konsolidering av konsultbolag. Då vi samarbetat med Avone IT i snart fyra år kring bland annat Sage X3 affärssystem och i samband med detta skapat ett förtroende mellan oss, ser vi detta som ett naturligt steg vidare.

När nu Avone IT och Systemstöd blir ett från den 1 november, 2021 innebär det att alla konsulttjänster för Avone kunder som anpassningar, support och utbildning kring Visma.net och Standard ERP (HansaWorld) flyttas över till Systemstöd.

All nyförsäljning av Sage X3 och Visma.net samt alla konsulttjänster rörande Sage X3, Visma.net, HansaWorld sker efter den 1 november i Systemstöds regi.

Frågor

Om du har frågor kring att Avone och Systemstöd blir ett, kontakta Bengt-Arne eller Fredrik Jansson här:
– Bengt-Arne Hallberg på e-post hallberg@avoneit.com eller ring 0708 – 16 14 12.
– Fredrik Jansson på e-post fredrik.jansson@systemstod.se eller ring 08 – 586 142 00


Kontakta Systemstöd här

Stockholm   I   Göteborg   I   Jönköping   I   Linköping   I   Örebro


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.