Kunddag Systemstöd

Här inbjudan till Kunddag Systemstöd den 28 april, 2015, genomförs på Kista Science Tower och startar med lunch.  Anmäl dig här!

Agenda Kunddag Systemstöd

12.00 Lunch


13.00 Välkomna!

13.15 Snart är alla e-handlare, Urban Lindstedt, e-handelsredaktör Internetworld

Den digitala förändringen är mer djupgående och går snabbare än vi tror. Digitaliseringen kräver nya affärsmodeller nu. Inom några år kommer majoriteten av Sveriges företag vara e-handlare i någon form. Journalisten och författaren Urban Lindstedt visar på möjligheterna och problemen med den digitala utvecklingen.


14.15 Mobilitet - intresset för mobila affärsapplikationer ökar bland alla typer av företag. Här mer om trender, hot och utmaningar för olika företag kring mobila affärsapplikationer.

15.15 Matnyttigt kring Jeeves affärssystem - presentation av tips och erfarenheter kring Jeeves affärssystem, Jeeves ERP.


16.00 Adra Match BALANCER - presentation av verktyget som trimmar och effektiviserar ekonomiarbetet när bokföringen ska stängas varje månad.

16.30 RG19 Applikations- och Systemdrift - företag ställer höga krav på att verksamheten har högsta möjliga tillgänglighet till sina affärsstödjande funktioner, plattformar och system. Mer om koncept, nytta och fördelar med outsourcad drift.

17.00 Mingel med snittar och passande tillbehör.

17.30 Mindgames med Peter Gröning. Alla bär vi på hemligheter. Från triviala småsaker till det mest privata. Tankar vi aldrig någonsin skulle dela med andra. Likväl läser Peter Gröning dig som en öppen bok. Men var inte orolig - din PIN-kod är trygg hos honom.

18.15 Mer Mingel med snittar och fler passande tillbehör.


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.