Webbinarium: Har ni rätt namn på er hemsida?

Vi är alla namngivna och så även den verksamhet du verkar i. Men har ni rätt namn? Har ni domännamnet eller domännamnen som är naturliga för er verksamhet? Detta område tar Lennart Svanberg upp i webbinarium den 17 maj. Anmäl dig idag – antal platser är begränsat!


webbinarium: har ni rätt namn på er hemsida?

Alltför många verksamheter dras med en namnstrategi som är ofullständig. 

Detta påverkar er digitala närvaro som i sin tur försämrar er förmåga att synas och sälja via nätet.

Lennart Svanbergs första uppdrag var på konsultföretaget BTS där han hjälpte dem med en global namnstrategi som ökade deras trafik med 500%. Under detta webbinarium tar Lennart Svanberg upp:

– Hur namnet påverkar er synlighet på nätet
– Namnet och kopplingen till er hemsida och appar
– Stärk namnet genom smart kommunikation

Anmäl dig här >


Om Lennart Svanberg

Lennart hjälper små och stora företag med deras digitala närvaro som Digital Business Sherpa på Madicon AB. Dessutom är han sedan 2016 lärare på IHM och Medieinstitutet inom Digital Analys, ett område han började arbeta med redan 1998. Det innebär att Lennart har ett långt perspektiv på händelser och kan sätta dagens utveckling inom Internet, SEO och sökordsoptimering i ett historiskt perspektiv.


Kontakta Systemstöd här

Stockholm   I   Göteborg   I   Jönköping   I   Linköping   I   Örebro


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.