Coronavirus (COVID-19) åtgärder Aktiebolaget Systemstöd Sverige

Vi befinner sig just nu i ett speciellt läge där WHO har klassat utbrottet av COVID-19 som en pandemi.

Under rådande omständigheterna är det många personer och företag som plötsligt har ställts inför stora förändringar och utmaningar för att begränsa spridningen av coronaviruset (COVID-19), men även för de eftersläpande ekonomiska effekterna.

Som kund till Systemstöd kan du vara säker på att Systemstöd i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Örebro och Linköping finns här för dig och ditt företag för att ge den support du behöver. Alla på Systemstöd är lika tillgängliga som vanligt, med skillnad att många just nu jobbar hemifrån och tar alla möten över Teams, telefon, video eller /Skype.

På Systemstöd är vi optimister. Vi vet att världen kommer att bli bättre imorgon än den är i dag. Vi tror på en ärlighet. Vi tror på tillsammans.

Vi följer coronavirusets utveckling noga och tar nödvändiga beslut efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer.


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.