Elektronisk hantering av ALLA fakturor

Det är dags nu! Att hantera kundfakturor och leverantörsfakturor digitalt. Med elektronisk fakturahantering spar ni tid, minskar kostnader och ökar säkerheten. Vi kan nu genom vår partner Scancloud erbjuda marknadens bästa lösningarna, både vad gäller att ta emot leverantörsfakturor och skicka kundfakturor. Allt integrerat med Jeeves ERP och Jeeves E-attestPaletteInvoice och Sage X3 affärsystem.


Läs mer om elektronisk hantering av ALLA fakturor här >>

 Om Scancloud

Scancloud är ett av Sveriges snabbast växande teknologiföretag med kontor i Östersund och Stockholm med partners och egna säljare över hela Europa, Norden med utgångspunkt från Stockholm. Företagets utvecklings- och skanningsverksamhet samt support finns i Östersund.

Scancloud startade 2006 med utveckling av en egen molnbaserad mjukvara för skanning, pdf och e-fakturatjänster. Bakom företaget står entreprenörer med mer än 30 års gemensam erfarenhet av branschen. Scancloud rankades 2015 till det 22:a mest snabbväxande teknologibolaget i Sverige och det 159:e mest snabbväxande softwarebolaget inom EMEA genom Deloitte Fast 50/Fast 500.

Läs mer om Scancloud här >>


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.