Forum Affärssystem 2023

Forum Affärssystem 2023 Stockholm Sveriges ledande event kring affärssystem

Den 16 maj samlas Sveriges ledande leverantörer av affärssystem på konferensen och utställningen Forum Affärssystem 2023. 

En dag där du tar del av många föreläsningar, presentationer och träffar leverantörer av affärssystem. En unik möjlighet att undersöka och få svar på frågor om affärssystem, för dig som står inför att utvärdera, upphandla och införa nytt affärssystem.

Vi på Systemstöd finns på plats och presenterar Sage X3 – ett modernt, anpassningsbart och internationellt affärssystem. Skräddarsytt för specifika behov inom tillverkning och distribution som används av +7000 företag i +80 länder.

Samt Visma.net – ett molnbaserat, modernt affärssystem framtaget för dig som inser alla fördelar med digitala arbetssätt. Med färdiga integrationer och stöd för automatisering kan Visma net förenkla och effektivisera din verksamhet.

Läs mer om och anmäl dig till Forum Affärssystem 2023 här


Kan du inte vara med på Forum Affärssystem?

Men vill veta mer om Sage X3 eller Visma.net affärssystem. Den 23 och 25 maj maj har vi presentationer där vi introducerar dig tilll dessa affärssystem.
Läs mer och anmäl dig nedan.


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.