Vi välkomnar nya Visma.net kunder

I oktober 2021 ingick vi på Systemstöd partnerskap med Visma och började vår resa och uppbyggnad av ny organisation kring affärssystemet Visma.net. Detta för att ytterligare stärka ock komplettera vårt erbjudande kring affärssystem. 

Vi välkomnar nu tre nya företag som Visma.net kunder till Systemstöd.


  Tiki Trailer

Tiki Trailer har ett brett utbud av prisvärda släpvagnar, skåpsläp, och trailers för båtar, snöskotrar och jetski mm. Det vill säga släp inom alla kategorier och storlekar. Deras släpvagnar är omsorgsfullt byggda och är varmförzinkade och tillverkade i varmförzinkad stålplåt för att förebygga rostangrepp och ge släpvagnarna lång livslängd.

Hög utrustningsnivå har gjort Tiki släpvagnarna mycket populära på den svenska marknaden där de säljs via återförsäljare.

Tiki Trailer har valt Visma.net från Systemstöd för att stödja och effektivisera deras fortsatta expansion med ett modernt, molnbaserat affärssystem med kraftfulla funktioner för logistik och ekonomi. 

Läs mer om Tiki Trailer här

Läs mer om Visma.net för logistikföretag här


  Wenell Management

Wenell är ett av Nordens ledande konsult- och utbildningsföretag som hjälper deras kunder att lyckas med projektledning och förändringsledning samt sitt ledarskap. Wenell är baserade i Sverige men arbetar över hela världen både på lokalt på plats och online.

Deras tjänster genomförs i form av öppna kurser, företagsinterna kurser samt konsulttjänster. 

Wenell har valt Visma.net från Systemstöd för att kunna automatisera och effektivisera deras processer och få ett affärssystem som stöder deras fortsatta tillväxt och expansion.

Läs mer om Wenell här

Läs mer om funktioner i Visma.net här


  Nordic International Sweden

Nordic International är ett svenskt möbelföretag, grundat 2006 av Mattias Söderberg som redan från starten hade planen att skapa ett företag som levererade väldesignade och välgjorda möbler till ett brett spektrum av konsumenter.

Idag samarbetar Nordic International både med återförsäljare, designers och tillverkningsenheter och storskaliga projekt  med ett team av designers, ingenjörer, inköpare och kvalitetinspektörer som säkerställer att Nordic International uppfyller våra kunders förväntningar. Nordic International  finns med kontor i Kumla, Sverige och Shenzhen, Kina.

Nordic International har valt Visma.net från Systemstöd för att stödja deras fortsatta expansion.

Läs mer om Nordic International Sweden här

Upptäck hur du kan automatisera med Visma.net här


Vill du också automatisera och effektivisera din verksamhet?

Visma.net är ett komplett, modernt affärssystem i molnet som automatiserar och effektiverar din verksamhet. Allt för att du ska få mer tid att driva och utveckla din verksamhet. Systemstöd är Visma.net partner och levererar av tjänster, support och expertkompetens kring Visma.net.
Veta mer om Visma.net?

Kontakta vår Bengt-Arne Hallberg så svarar han på dina frågor samt visar och berättar hur Visma.net affärssystem kan automatisera din verksamhet.

Du kontaktar Bengt-Arne på telefon +46 (0)708 161412 eller e-post bengt-arne.hallberg@systemstod.se.

  Nya kunder och företag som valt Visma.net från Systemstöd  


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.