Systemstöd – en av Europas Bästa Arbetsplatser

Vi firar att vara en av Europas Bästa Arbetsplatser 2018!

I slutet på mars i år blev Systemstöd för fjärde året i rad utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2018 av Great Place To Works medarbetarundersökning. Idag korades Europas Bästa Arbetsplatser 2018 i Aten där Systemstöd placerade sig på en 12:e plats på listan över Europas Bästa Arbetsplatser i organisationer med upp till 50 medarbetare.

Systemstöds utnämning är ett bevis på att medarbetare på Systemstöd trivs, en kvalitetsstämpel samt en påminnelse om att vi ständigt måste fortsätta arbetet för att vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.

Om Europas Bästa Arbetsplatser

Great Place to Works årliga europeiska lista rankar de bästa arbetsplatserna i Europa. Länder som i år ingår i rankingen är Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Italien, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Schweiz, Sverige, Spanien, Storbritannien, Turkiet, Tyskland, och Österrike.

Mer än 2300 företag deltog i nationella undersökningar i europeiska länder där Great Place to Work finns representerade. Utifrån dessa listor bestäms vilka som placerar sig bland Europas Bästa Arbetsplatser.

När publicerades den första listan?
Great Place to Work® har uppmärksammat de bästa arbetsplatserna runt om i världen i mer än 20 år. I Europa publicerades den första listan år 2003.

Vad är syftet med Europas Bästa Arbetsplatser?
Syftet med studien Europas Bästa Arbetsplatser från Great Place To Work är att uppmärksamma och hylla de organisationer som aktivt arbetar för att skapa en föredömlig arbetsplatskultur. De företag som presentareas på listan över Europas Bästa Arbetsplatser har alla lyckats när det gäller att skapa en äkta tillit och ett långsiktigt hållbart förhållningssätt mellan ledare och medarbetare i sina organisationer.

För mer information besök greatplacetowork.com och greatplacetowork.se.

  Maria Grudén, vd, Great Place to Work® Sverige
”Det är fantastiskt kul att se så många svenska organisationer bland Europas Bästa Arbetsplatser 2018. Vi visar verkligen resten av världen att det är Sverige som leder utvecklingen av ledarskap och kultur baserade på tillit. Idag är jag stolt att representera Sverige och oerhört imponerad av det fantastiska arbete som de 22 svenska organisationer som placerat sig på listan  lägger på att skapa en riktigt god arbetsplatsupplevelse varje dag.”

Om Systemstöd

Systemstöd är ledande leverantör av affärskritiska systemlösningar baserade på Sage X3 affärssystem och konsulttjänster kring Jeeves affärssystem med kontor i Stockholm, Göteborg, Örebro, Linköping och Jönköping.

Vår affärsidé är att tillsammans och i närhet med våra kunder utveckla och förvalta affärssystemlösningar som stöd för deras affärsprocesser och därmed bidra till ökad konkurrenskraft och lönsamhet. Vi erbjuder balans mellan hög kundnytta, kort projekttid och låg totalkostnad inom produktion, logistik och projektstyrda organisationer.

  

Systemstöds vision: Sveriges bästa arbetsplats

På företag där medarbetare trivs, utvecklas och stannar länge får man bättre kontinuitet, stabilare utveckling och starka, långvariga kundrelationer. Långvarigt framgångsrika företag kännetecknas även av att de har visioner och värderingar som varar över tid.


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.