Systemstöd blir HubSpot Solution Partner

Under de senaste åren har vårt erbjudande växt. Från att ”bara” handlat om Jeeves affärssystem i många år har portföljen växt med fler affärssystem (Sage X3, Visma.net och Standard ERP). Dessutom har det tillkommit flera integrationer och 3:e parts applikationer inom till exempel:

Transportadministration
Handdatorlösningar inom lagerhantering eller produktion
BI / Business Intelligence för bättre beslutsstöd
Digital hantering leverantörsfakturor

Där kundens och vårt främsta fokus varit på det som händer inom kundens väggar i form av logistikflöden, tillverkningsprocesser och att hantera ekonomiavdelningens arbetsområden effektivt.

Systemkartan har såldes växt med flera nya applikationer, tjänster och kompetenser efter kundönskemål och egna initiativ.

Produkter och tjänster från Systemstöd, nu även HubSpot

Försäljning och marknadsföring i förändring

Hur företag arbetar med marknadsföring, försäljning och kundservice har förändrats och utvecklats mycket de senaste åren.

En utveckling vi på Systemstöd noterat hos både befintliga kunder och i många upphandlingar av nytt affärssystem, där krav på CRM och marknadsföring förekommer allt oftare. 

Från befintliga kunder med Jeeves ERP, Sage X3 eller Visma.net får vi allt fler frågor som berör marknadsföring, försäljning och att hantera kundärenden.

Där kunder önskar bättre stöd för att deras marknads- och säljresurser ska arbeta mer integrerat. Eller att det inom marknadsföring/försäljning ska finnas definierade, effektiva och automatiserade processer på samma sätt som inom logistik eller produktion.

HubSpot Flywheel model

Systemstöd blir HubSpot Solution Partner

Därför tar vi nu nästa steg genom att bli HubSpot Solutions Partner för att kunna erbjuda en marknadsledande molnplattform för dagens marknadsföring, försäljning och ärendehantering. Bakgrunden till detta steg är:

– Ökat intresse för bättre systemstöd inom marknadsföring, försäljning och ärendehantering. 
– HubSpot kompletterar vårt erbjudande kring affärssystem.
– HubSpot har marknadsledande funktionalitet med topplaceringar i tester och kundundersökningar.
– HubSpot är mer än CRM (marknadsföring – försäljning – kundservice integrerat i en plattform).
– HubSpot har idag +1000 integrationer och fler tillkommer i HubSpot App Marketplace.
– Aktivt och innehållsrikt HubSpot Community.

Veta mer om HubSpot

Under hösten kommer vi att genomföra flera webbinarium om försäljning, marknadsföring och ärendehantering med HubSpot som bas.

Vill du läsa och se mer om HubSpot? Läs mer här

Har du planer på effektivisera er marknadsföring, försäljning eller ärendehantering och undrar om HubSpot är ett passande verktyg?
Kontakta Pär Heed, Systemstöd på telefon 0709-166654 eller e-post par.heed@systemstod.se


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.