Systemstöd tecknar partneravtal med Jeeves

Vi är glada att meddela: Systemstöd blir Jeeves partner
– bra för alla kunder!

Jeeves har beslutat att utvidga sitt partnerkanal i Sverige genom att välkomna oss på Systemstöd som Jeeves partner. Detta för att möta den ökade efterfrågan på tjänster och kompetens kring Jeeves ERP affärssystem, från både befintliga och nya kunder.

Lång erfarenhet av Jeeves ERP

– På Systemstöd har vi alltid fokuserat på det vi är bäst på – att leverera högkvalitativa tjänster inom Jeeves ERP i nära samarbete med våra kunder. Idag har vi djup relation med över 200 företag som använder Jeeves ERP, inom olika branscher och geografiska områden.
Vi är väldigt glada över partnersamarbetet med Jeeves som stärker vår konsultverksamhet ytterligare, säger Fredrik Jansson, VD hos Systemstöd.

– För oss på Jeeves känns det väldigt roligt att kunna dela den här nyheten då vi har lagt ned mycket tid och energi på att hitta rätt partners till vårt partnernätverk. Och vi känner att vi har fått till en fullträff med Systemstöd, de har lång erfarenhet av branschen och av Jeeves ERP och har ungefär 40 konsulter som redan levererar tjänster och expertis kring vårt affärssystem, säger Mikael Brodin, partneransvarig hos Jeeves. 

Bra för alla kunder!

– Efter drygt 1000 projekt med Jeeves ERP är våra konsulter erfarna Jeeves ERP konsulter med stort verksamhetskunnande. Som Jeeves partner kan vi nu fortsätta att utveckla och bygga vidare på vår Jeeves kompetens med hjälp av fler certifierade Jeeves konsulter.
Partnerskapet innebär vidare att företag som använder Jeeves ERP får fler valmöjligheter och att affärssystemet stärks med fler erfarna och certifierade konsulter. En vinst för alla kunder, säger Fredrik Jansson hos Systemstöd.

– Anledningen till att vi vill knyta ett antal partners till oss är för att vi ser en fortsatt hög efterfrågan från våra befintliga kunder och vår nyförsäljning går bra. Dessutom vill allt fler av våra kunder flytta sitt affärssystem till molnet, vilket blir ett stort fokus, och här har partners en roll att spela. Partnersamarbetet med Systemstöd ser vi som ett ömsesidigt samarbete där vi tillsammans jobbar mot samma mål, att stötta våra gemensamma kunder i deras dagliga utmaningar. Systemstöd kommer komplettera vår konsultverksamhet och vi kommer vara flera som jobbar med vår produkt ute hos kunderna, förklarar Mikael Brodin.

Om Jeeves och Forterro

Jeeves är en helhetsleverantör av affärssystemlösningar (ERP) för medelstora företag. Sedan starten 1992 har företaget haft en stabil tillväxt och kunderna finns främst inom tillverkning, produktion, distribution, partihandel samt i tjänsteindustrin. Vi hjälper våra kunder bli unika på sin marknad genom ett flexibelt och kostnadseffektivt ERP-system. Jeeves är en del av Forterro, en global ERP leverantör som äger och förvaltar flera ERP-bolag runt om i Europa.
Läs mer om Jeeves här.

Om Systemstöd

Vårt uppdrag och drivkraft är att göra utveckling av affärssystem till en tillgång, inte en belastning. Genom relationer med kunder och kollegor som baseras på ärlighet frigör vi kundernas tid, skapar trygghet och gör allas vardag bättre. Vår historia och de kunder vi har visar att vi kan affärssystem. Systemstöd har drygt 40 anställda som jobbar på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping, Örebro och Östersund.
Läs mer om Systemstöd här.

Frågor om Jeeves ERP – kontakta Peter direkt

Jag heter Peter Engström och har drygt 25 års erfarenhet av Jeeves ERP. Har du frågor om Jeeves – kontakta mig direkt!  
Du når mig på telefon +46-705 255 423, e-post peter.engstrom@systemstod.se eller via formuläret nedan.

Har du en fråga om Jeeves ERP affärssystem – ställ den här så svarar vi på Systemstöd inom kort


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.