Integrationsutveckling


– Integrationsspecialister inom arkitektur, utveckling och förvaltning av integrationsplattformar
– Integrationer anpassade till era behov och förutsättningar
– Integrationer utvecklas främst i Inobiz integrationsplattform


Integrationskonsulter

Våra integrationskonsulter är integrationsspecialister med lång erfarenhet inom arkitektur, utveckling och förvaltning av integrationsplattformar som till exempel Inobiz, Inobiz Integration Server, Inobiz RunTime. De analyserar ert nuläge och ser över behovet av ett flexibelt och effektivt informationsflöde med integrationer anpassade till era behov och förutsättningar.

Integrationsutveckling

Vid integrationsutveckling använder vi främst Inobiz integrationsplattform i komplexa och prestandakritiska miljöer för att integrera och ansluta system inom ett företags (EAI) eller mellan företag (EDI) men också för att integrera olika system med webben. Inobiz levererar den EDI motor och meddelande mappningssystem som Systemstöd använder i alla EDI-lösningar med Jeeves affärssystem (Jeeves EDI). Vidare används Inobiz som integrationsplattform i många andra applikationer vi levererar.

Konsulttjänster Systemstöd

Utöver integrationstjänster levererar vi på Aktiebolaget Systemtöd olika konsulttjänster i form av:

– Behovsanalys
– Applikationskonsulting
– Projektledning
– Utbildning
– Systemutveckling
– Teknik
– Support

Läs mer om våra konsulttjänster här

Mer om integrationstjänster

Kontakta oss direkt för mer information om olika tjänster kring integrationer från våra integrationskonsulter, hur en integrationsutveckling genomförs och vad du ni få ut av denna integration för att din verksamhet ska bli ännu effektivare och bättre.

Veta mer om våra tjänster kring integrationer, kontakta något av våra kontor här


Jörgen Balogh, Pocketgrossisten Bonnierförlagen AB

– Som kund är jag grymt nöjd med vårt samarbete med Systemstöd från dag ett, med Jari, med Jens och med Anders och CO.

Läs kundberättelse Pocketgrossisten här >Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.