Ny kompetent kompis kring Qlikview och Jeeves ERP

Systemstöd stärker upp sin kompetens runt QlikView och Jeeves affärssystem, Jeeves ERP genom att Sara Johansson nu blir en ”kompetent kompis”som underkonsult. Sara har flerårig erfarenhet av Jeeves affärssystem och har de senaste 6 åren fokuserat på beslutsstöd, BI med beslutsstöds applikationer med QlickView som bas.

Sara Johansson Systemstöd

Kontaktuppgifter:
sara.johansson@systemstod.se
070-7662606

QlikView
De data som idag finns tillgänglig för analys ökar lavinartat, IDC spår att från 2009 till 2020 kommer datamängden växa med 4400 %. Följden blir att våra datalager och rapporter kommer behöva hantera samma ökning av information. Det är inte bara mängden data som ökar utan även tillgänglighet och uppdateringsfrekvens vilket kortfattat betyder att det som var rätt igår behöver inte vara rätt idag och framför allt inte imorgon.

Business Intelligence är lösningen på den ökade informationsmängden och QlikView är verktyget!

Läs produktblad om olika lösningar för beslutsstöd från Systemstöd här >>


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.