OrganoClick väljer Jeeves affärssystem

OrganoClick startade 2006 och verksamheten bygger på en forskningsinnovation som möjliggör användning av miljövänliga kemiska lösningar för att ge nya egenskaper till material som trä, pappersmassa och textil. Denna process kan ersätta de miljöfarliga ämnen vi idag använder för att impregnera trä, kläder och papper för att göra dem vattentåliga och flamskyddade.

  Organoclick textile

OrganoClick har sitt huvudkontor, utvecklingsavdelning och produktion i Täby tillsammans med dotterbolaget OrganoWood AB.

Företagets ökade försäljning och expansion innebar att behovet kontinuerligt växt hos OrganoClick att bättre kunna styra och kontrollera sin affärsprocesser. OrganoClick sökte ett funktionellt affärssystem med stöd för samtliga verksamhetsprocesser, ett affärssystem att växa i och med. Efter utvärdering valdes Jeeves ERP från Systemstöd. 

Implementationen av Jeeves affärssystem, Jeeves ERP hos OrganoClick omfattar stöd för produktion, logistik och handel, projekthantering samt ekonomiprocesser.

Implementation och uppsättning av Jeeves affärssystem för OrganoClick hanteras av Systemstöds Jeeveskonsulter från Stockholm och Jönköping.

Läs kundstory om hur OrganoClick valde och implementerade Jeeves ERP här


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.