Sivers Lab / Cobham väljer Jeeves konsulter från Systemstöd

Sivers Lab / Cobham är ett svenskt företag som bildades av Carl von Sivers 1951. Då under namnet Sivers Lab och de tillverkade ursprungligen mekanisk mätutrustning för mikrovågor. Sedan 1960-talet har företaget etablerats som en ledande tillverkare av roterskarvar och vågledaromkopplare som används inom radar och kommunikationsapplikationer. Idag har företaget en viktig roll som underleverantör till flertalet av världens radartillverkare.

Cobham 

Samarbete konsulttjänster Jeeves affärssystem

Sivers Lab / Cobham använder Jeeves ERP sedan några år för effektiv hantering av bland annat företagets tillverkning, logistik samt ekonomihantering. Företaget har valt att samarbeta med Systemstöd i Stockholm kring affärssystemskonsulter och konsulttjänster Jeeves affärssystem, Jeeves ERP.

Läs mer om konsulttjänster Jeeves ERP från Systemstöd här >


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.