Jeeves konsulter


Jeeves 

– Erfarna Jeeves konsulter med verksamhetskunnande som brinner för nya utmaningar
– Certifierade Jeeves konsulter som utgår från våra kontor i Stockholm, Jönköping, Linköping eller Örebro
– Systemstöd levererar kontinuerligt konsulttjänster kring Jeeves ERP till drygt 160 företag i 15 länder


Jeeves konsulter från Systemstöd

Systemstöd består av Jeeves konsulter med gediget verksamhetskunnande som brinner för komplexa utmaningar. Hos oss arbetar bland annat implementationskonsulter och verksamhetskonsulter med Jeeves affärssystem. En Jeeves konsult är specialiserad på affärssystemet Jeeves ERP och bättre, effektivare affärsprocesser och funktioner för er verksamhet. En Jeeves konsult från Systemstöd är vår starka koppling mellan verksamhetsutveckling och Jeeves affärssystem. Alla Jeeves konsulter från Aktiebolaget Systemstöd har lång erfarenhet och hög kompetens kring Jeeves affärssystem inom olika branscher och typer av kunder.

Implementationskonsult Jeeves affärssystem

En implementationskonsult är en konsult som självständigt tillhandahåller hjälp i implementeringsfasen av till exempel ett nytt IT-stöd. En implementationskonsults främsta kompetens ligger i det aktuella IT-systemet. Till exempel Jeeves ERP eller system integrerade med Jeeves affärssystem som till exempel Promosoft lagerstyrning, Palette för digital leverantörsfakturahantering eller AdraMatch för matchning.

Verksamhetskonsult Jeeves

En verksamhetskonsult är en konsult som självständigt tillhandahåller råd eller hjälp i verksamhetsfrågor där företagsledning och övriga personal är inblandad. En verksamhetskonsult överbrygger kompetensgapet mellan en managementkonsult och en implementationskonsult genom ett gediget verksamhetskunnande inom till exempel logistik, produktion, projekt- eller serviceinriktad verksamhet.

Våra verksamhetskonsulter optimerar ditt företags affärssystemsrelaterade processer kring Jeeves affärssystem, Jeeves ERP och olika funktioner och processer kring affärssystemet. Det kan till exempel handla om lageroptimering, effektivare produktionsflöden med höga krav på planeringsfunktioner, bättre stöd i projekthantering eller starta upp en e-handel. Våra verksamhetskonsulter har lång erfarenhet, stort kunnande och kompetens från olika branscher och verksamheter som tas tillvara i samarbetet och dialogen med er. Våra Jeeves verksamhetskonsulter vet hur ni kan effektivisera och skapa ökad lönsamhet med Jeeves affärssystem eller andra IT-relaterade lösningar inom olika branscher.

Jeeves utvecklare

Våra utvecklare är systemutvecklare och integratörer som tar ditt affärsstöd med Jeeves affärssystem eller integrationer med Inobiz eller Microsft SQL Server  till högre höjder. De är experter med lång erfarenhet på Microsoft SQL Server och Jeeves affärssystem. En erfarenhet som byggts upp under år av nära relationer och samarbeten med våra kunder. I alla kundsamarbeten erbjuder vi en balans mellan hög kundnytta, kort projekttid och låg totalkostnad.

Certifierade Jeeves konsulter

Alla Jeeves konsulter på Systemstöd är Jeeves certifierade.

Projektledning Systemstöd

Läs mer här om våra kundreferenser där Jeeveskonsulter från Systemstöd effektiviserar verksamheten >>

Erfarna Jeeves konsulter

Alla våra medarbetare har lång erfarenhet av olika typer av implementationer och förbättringsprojekt kring bättre och effektivare affärsprocesser med IT som stöd och affärssystem i fokus. Våra Jeeves konsulter i Stockholm, Örebro, Linköping eller Jönköping har olika inriktning och specialisering och kan i ett kundsamarbete arbeta i olika roller som Jeeves experter.

Läs produktblad om olika konsulttjänster från Systemstöd här >>


Rockwell    Marie Boqvist, Sr Buyer, Rockwell Collins Sweden AB

– Vi vill gärna framföra vårt tack för en väl genomförd uppgradering av vår Jeevesmiljö. Vi tycker att det hela har flytit på smidigt och är tacksamma för den snabba respons vi fått från er på de problem som uppstått. Nu ser vi fram emot att jobba i den nya programversionen och att i samarbete med Systemstöd utveckla vårt Jeevesanvändande ytterligare.

Läs mer om Jeeves konsulttjänster från Systemstöd här >Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.