Systemstöd levererar e-handel till Bonnier

Flera logistikföretag inom Bonnier har tecknat avtal med Systemstöd om leverans av ny e-handelsplattform, med applikationer för e-handel samt affärsstöd och funktioner för tredjepartslogistik.

Den första leveransen sker till det finska företaget Porvoon Kirjakeskus Oy som erbjuder och hanterar olika logistiktjänster inom kommissionsförsäljning och distribution åt bokförlag på den finska marknaden.

e-handel intgrerad med Jeeves ERP

E-handel och stöd för 3PL

Leveransen omfattar e-handel och kommissionärernas försäljningsrepresentanters funktioner för att lägga order mot slutkund på sitt eget sortiment hos Porvoon Kirjakeskus Oy. Dessutom logistikkundernas funktioner för att begära distribution av sina varor samt registrera beställningar för inleverans till Porvoon Kirjakeskus lager. Produktionsstart för lösningen är i december 2016.

E-handelsplattform integrerad med Jeeves

E-handelsplattformen är framtagen av Systemstöd och baseras på Orchard CMS och integrerad med Jeeves affärssystem. Orchard CMS kan beskrivas som en ’Community’ på snabb frammarsch där en snabbt växande skara användare delar sin utvecklade kod i form av funktioner och ramverk.

Orchard supportas aktivt av Microsoft som också är den enskilt största aktören i ’communityn’. Orchard CMS är kostnadsfritt, baserat på öppen källkod och bygger på senaste .NET-teknologin från Microsoft. Systemet är byggt med MVC 3, skalbart och enkelt att anpassa kring utseende och nya funktioner.

Systemstöd har utvecklat flera kommersiella webbapplikationer för e-handel, CRM, tidredovisning och fältservice integrerade med Jeeves affärssystem på denna plattform.

Veta mer om e-handel integrerad med Jeeves affärssystem

Kontakta något av våra kontor här >


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.