Systemstöd på Forum Affärssystem & HR

Forum Affärssystem & HR den 4 maj på Sheraton Hotell i Stockholm är ett unikt tillfälle att träffa Sveriges ledande leverantörer av affärssystem, ekonomisystem, scanning/workflow, HR, lön, tid och projekt. Dagen är en gemensam konferens där besökarna har möjlighet att besöka ett stort antal intressanta och spännande systempresentationer och föreläsningar från utställare och oberoende rådgivare. 

Står du inför en upphandling av nytt affärstöd är detta ett utmärkt tillfälle till att få en överblick av marknaden och jämföra system och leverantörer.

Systemstöd ställer ut och finns i monter H3-H4

Föreläsning Mobila Affärsapplikationer
Vår föreläsning under Forum Affärssystem & HR handlar om mobila affärsapplikationer. Användarvänlighet är ett för smalt begrepp istället bör begreppet actability användas, på svenska kallat handlingsbarhet. Hur detta ska göras och vilka delar av affärssystemen bör lyftas ut och bli mer lättillgängliga? Teorier, alternativa strategier och fallstudier presenteras.


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.