Hantera frakter effektivt i Jeeves ERP

Hur gör ni hos er när det är dags att boka en frakt?

Det vanligaste sättet är att man loggar in i ett TA-system (transportadministration) och skapar varje bokning manuellt en och en. Det fungerar förstås, ända tills du börjar få för många frakter och frakthanteringen blir en utmaning. Att hålla reda på statusar på olika frakter blir onödigt komplicerat om fraktbokningarna ligger i flera olika system.

Hantera frakter effektivare!

Vi tycker att ni ska fokusera på er kärnverksamhet istället för att lägga ner orimlig tid på att boka och följa upp status avseende transporter. Därför har vi nu en integration som gör det möjligt att automatiskt i Jeeves affärssystem boka frakter och följa upp status i de marknadsledande TA-systemen inom Memnon / Unifaungruppen.

Swedol spar tid med effektiv transporthantering

"Orderprocessen har blivit väldigt effektiv eftersom e-handelsbutiken och TA-systemet är helt integrerade med Jeeves. Istället för att logga in i flera olika system kan vi sköta allt i ett. Våra kunder ser i realtid all uppdatering för sin order och de kan även följa hela transporten via länkning till postens godssökning. Vi är också mycket nöjda med uppsättningen för TA-systemet då det är väldigt enkelt att sätta upp en ny butik och snabbt kunna vara igång med att skriva ut och skicka transportetiketter." / Leif Ernström, IT-chef på Swedol AB

Läs mer om hur Swedol effektiviserat sin order och transportprocess här >>

Ökad kontroll av order

Med bra TA-system integrerat med Jeeves affärssystem kan alla inom ert företag t.ex. kundtjänst, försäljning, inköp följa status på frakter avseende individuella orders.

Lägre fraktkostnader

Med bra TA-system styrs effektivt era frakter till de mest prisvärda fraktavtalen BÅDE ingående och utgående. Dessutom enkel uppföljning av fakturering för att hitta t.ex. felaktig debitering.

Hantera alla frakter direkt i Jeeves

Integrationen med Jeeves skickar uppgifter om varje order automatiskt till TA-systemet för alla transporter, där frakten bokas och fraktdokument skrivs ut. 

Veta mer om effektiv transportadministration - kontakta oss här >>


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.