Systemstöd levererar ny koncernlösning avseende e-handelsplattform för Kamic Group

Systemstöd och koncernen Kamic Group har slutit avtal om leverans av en ny e-handelsplattform integrerad med Jeeves affärssystem.

Kamic Group Jeeves e-handelsplattform

Systemstöd levererar i ett första skede en e-handelslösning till det Norska företaget Inteno A/S omfattande såväl ett CMS system som en fullständig e-handelslösning. Övriga företag inom koncernen väljer enligt egen tidplan tidpunkten för implementation av den nya e-handelslösningen.

Funktionaliteten omfattar inloggningsfunktionalitet, media och kategoribibliotek, kampanjhantering, kundunika priser, lagersaldo i realtid, varukorg, order och fakturahistorik, analyser i Google Analytics m.m. All data underhålles i och publiceras från affärssystemet, i det här fallet Jeeves ERP. Integrationsmetoden är replikering mellan databaser i allmänhet och web services i de delar som kräver absolut realtid såsom prisfråga och lagersaldo.

Kamic Group e-handelsplattform

Systemstöds webbplattform baseras på en open source produkt vid namn Orchard. Plattformen är mycket modern och stödjer de senaste teknologierna i webbutveckling såsom HTML 5, responsiv webbdesign, metataggar och sökmotor (Lucene). 

Systemstöds webbapplikationsportfölj omfattar, förutom e-handel, tillämpningar för tid- och utläggs registrering, tillämpningar för informationsdelgivning (operativa dashboards) samt operativa tillämpningar såsom plock & pack registrering.

Veta mer om vår e-handelsplattform integrerad med Jeeves affärssystem?

Kontakta oss här >>


Dela:Du använder dig av en gammal webbläsare som har kända säkerhetshål och webbkläsaren klarar inte av att visa alla funktioner korrekt på vår hemsida. Klicka här för att ladda ner en Gratis webbläsare. Dessa webbläsare är de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna.